Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Metabaiting, metagaming, pravidlo číslo 21 - Zeintar

1 2 3



neznamy#1445

Smazaný účet

19
15.2.2021 14:47

Zdravíím, rád bych podal stížnost na jednoho arogantního kluka jménem Zeintar. Je helper, ale svým chováním vůbec nereprezentuje helper tým. Stěžují si na něj helperové, dokonce i někteří hráči. Přesuneme se k tomu, kvůli čemu je na něj stížnost. 

metabaiting: Snaží se mi v local ooc vnutit do hlavy, že se hrajou české zákony, aby z toho vyšel lépe a nedostal pokutu:

metagaming, pravidlo číslo 21: Řeší IC pokutu, moje postupy v OOC? Samozřejmě nesmí zapomenout mě nějákým způsobem urazit.

Druhý metagaming, NON RP act: Před chvíli tady na mě byla IC stížnost, kde byli OOC screeny. Zajímavé však bylo, že zmíněný Zeintar vůbec nevytáhl mobil aby zmíněný zákrok natočil. OOC screeny pak použil v IC stížnosti. Po tom jak jsem dostal ban, stížnost smazal kvůli tomu že jsem dostal ban. Ale zajímá mě, jak mohl smazat IC dopis kvůli OOC důvodu, že jsem dostal ban. Ještě k tomu dopis, který byl odeslaný na soud.

 

A máme tady další metagaming, porušení globálních pravidel portálu?:

Poslední dodatek k těm screenům:

Celé logy k nahlédnutí: https://leosight.cz/logs/VEKdPeWVaR

Zeintar

Hráč

49
15.2.2021 14:54, naposledy upraveno 15.2.2021 14:56 uživatelem Zeintar

Nevytrhuj věci z kontextu. :D

Podřídil jsem se tedy a nepoužíval jsem české paragrafy. Nevěděl jsem to. Takže nějaký "metabaiting" tohleto fakt není =D =D 

To, že řeším OOCly postupy v PM ti příjde jako metagaming? Například to, že necháš suspecta aby měl nastartované vozidlo? =D Nad tím se bavím čistě a jenom OOCly a ICly ti to nijak nepomůže. Pokud nemáš IQ houpajícího koně, takovýhle věci by ti došly i ICly. Nicméně do IC scény to nijak nezasahuje. 

 

"Druhý metagaming, NON RP act: Před chvíli tady na mě byla IC stížnost, kde byli OOC screeny. Zajímavé však bylo, že zmíněný Zeintar vůbec nevytáhl mobil aby zmíněný zákrok natočil. OOC screeny pak použil v IC stížnosti. Po tom jak jsem dostal ban, stížnost smazal kvůli tomu že jsem dostal ban. Ale zajímá mě, jak mohl smazat IC dopis kvůli OOC důvodu, že jsem dostal ban. Ještě k tomu dopis, který byl odeslaný na soud."

*kuck kuck*

 

A poslední, screen discord konverzace, tam se o žádný nonRP nejednalo. Pouze se OOCly jednalo o polepech. Hráč chtěl OOCly polep, já jsem mu OOCly říkal cenu. Nic víc, nic míň. Kdybych věděl, že mi chce skutečně zaplatit, tak bych ho samozřejmě kontaktoval ICly. Víceménně jsem mu jen ukázal, jakého lze dosáhnout výsledku. Následný prodej (který se ovšem nikdy neuskutečnil), by byl čistě ICly.

 Chápu tvou zlost, že jsi dostal ban na 14 dní, nicméně je mi líto, počkej si 14 dní a pak si zas budeš moct zahrát. :)

15.2.2021 14:56
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
15.2.2021 14:56

15.2.2021 14:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
15.2.2021 15:01, naposledy upraveno 15.2.2021 15:01 uživatelem Zeintar

Víš, jsme na roleplay serveru. To znamená, že se věci musí RPit. Tudíž, když chceš něco zahrát, musíš to zaRPit pomocí /me a /do.

Pokud máš s roleplayem problém, mohu tě zaučit. Neváhej mě kontaktovat do soukromé zprávy, nebo na discord! Popřípadě můžeš použít ve hře příkaz /hc, který zinformuje nějaké helpery, kteří tě zaučit mohou taktéž, aby jsi vše pochopil. <3 

Petan09

Hráč

20
15.2.2021 15:09, naposledy upraveno 15.2.2021 19:06 uživatelem Petan09

Zdravím. Na logy a screeny jsem mrknul. Jen upozornění že zákony má server Skimo Roleplay svoje. Docela zde také vidím arogantní chování a také jisté slovní OOC napadání na Cossma. Vidím také metagaming ve sceenu z Discordu ze strany Zeintara a ze strany Cossma metabaiting. Ohledně toho telefonu je diskutabilní jeho vytáhnuzí při natáčení oném telefonem. Sice to bylo zaerpeno, ale nemůžeme nahradit věci pasivně když ve hře jsou. 

S pozdravem Petan09 

Zeintar

Hráč

49
15.2.2021 15:12

Zdravím. Na logy a screeny jsem mrknul. Jestli bereš jako slovní napadání to, žejsem mu řekl "Ty jsi fakt cossmo", tak pak okay. =D

S pozdravem Helper Zeintar

15.2.2021 15:14, odstraněno 15.2.2021 15:14 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
15.2.2021 15:17

Discord soukromá korespondence je mezi dvěmi hráči a nevztahuje se nijak k pravidlům portálu leosight.cz. Psát soukromé zprávy mimo server si mohu psát komu chci a jak chci. 

"Dále, když říkáš že se rpí /me a /do, jako helper bys měl taktéž vědět, že při vytažení mobilů se automaticky napíše /ame."

Tak se lišíme my dva. Já a ty. Já vše podrobně píši do /me a /do, ty jen vytahuješ předměty a píše to za tebe. A myslím, že rozepsání v /me a /do je lepší, nemyslíš?

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~97