Jméno - Nik Taylor
Datum narození - 9.11.1989
Místo narození - Montgomery
Místo trvalého pobytu -Montgomery
Vzdělání - Školu jeste porad delam ale za rok uz koncim
Kurzy / Licence -Licence typu B Kurz sebeobrany
Telefonní číslo - 396379
Discord- Nikes#6911
OOC informace
Věk- 16 let
Funkční mikrofon - ano/ne-ne ale pošefim to
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - klidne cely den :)
Převážně hraju legální/ilegální postavy -Legalni
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! )
Jmenuji se Nikolas mam 16 let rad hraju hry jako je treba MTA a pochazim kralovehradeckeho kraje hraju aji samp tam sem hrac 2013 delal sem tam ruzne joby hlavne policistu a to je duvod proc chci k vam :) San Andreas hraju od svích 5 let taky SA-MP-mam tam něco kolem 2k hodin :D ,MTA je moje neoblibenejsi hra ! a rad bych vam pomahal u policie ! :) takže jsem rad že na něm hraju :) a chtel bych na nem hrat jeste hodne dlouho ! policista byl muj sen v MTA ! :) udržoval bych na serveru poradek :) , myslim ze sem vas typ na policistu :D
Jméno - Nik Taylor
Datum narození - 9.11.1989
Místo narození - Montgomery
Místo trvalého pobytu -Montgomery
Vzdělání - Školu jeste porad delam ale za rok uz koncim
Kurzy / Licence -Licence typu B Kurz sebeobrany
Telefonní číslo - 396379
Discord- Nikes#6911
OOC informace
Věk- 16 let
Funkční mikrofon - ano/ne-ne ale pošefim to
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - klidne cely den :)
Převážně hraju legální/ilegální postavy -Legalni
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! )
Jmenuji se Nikolas mam 16 let rad hraju hry jako je treba MTA a pochazim kralovehradeckeho kraje hraju aji samp tam sem hrac 2013 delal sem tam ruzne joby hlavne policistu a to je duvod proc chci k vam :) San Andreas hraju od svích 5 let taky SA-MP-mam tam něco kolem 2k hodin :D ,MTA je moje neoblibenejsi hra ! a rad bych vam pomahal u policie ! :) takže jsem rad že na něm hraju :) a chtel bych na nem hrat jeste hodne dlouho ! policista byl muj sen v MTA ! :) udržoval bych na serveru poradek :) , myslim ze sem vas typ na policistu :D