Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nadržování administrátorům nebo čistá nenávist mé osoby ?

1 2 3



Michael

Hráč

19
16.2.2021 15:45, naposledy upraveno 16.2.2021 15:51 uživatelem Michael

Milý @Rataj i,

"stížnost" byla podávána za účelem nespravedlnosti vůči mě a sammaelovi. Následně zde můžeme přidat i tvé OOC zprávy, které taktež nebyly zcela morální. Za žádnou cenu jsem nechtěl pošpinit jméno tvé a jméno LeoSightu, protože šlo primárně o stížnost, z níž se všichni měli zamyslet nad tím, co dělají. Z vaší strany to byl velký podvod, který bych zrovna od tebe nečekal. 

Co tedy očekávám ? Když IC, tak IC. Zabavit všechen majetek, který dostal sammael skrze Joey Barnett. Pokud něco prodal, dohledat částku, za kterou to bylo prodáno a všechno dát zpátky.

Co se týče tvého vyjádření.. S tvým vyjádřením vcelku souhlasím a jsem rád, že si se vůbec takto vyjádřil. Příště, až se bude řešit podobná situace, mohli bychom se vyvarovat takovému podvodu. 

Z mé strany to je vše a já ti děkuji.

Michael.

EDIT: Kdyby si furt nepochopil účel, tak žádám pro všechny stejné podmínky.

Holub

Hráč

45
16.2.2021 15:48

K dědictví Sammaela se vyjádřím - zde měl Sammael smůlu jen v tom, že podpis není notářsky ověřený (během sepsání závěti se na to ještě nebral zřetel). U Harth a Barnetta závěť byla, dokonce podepsána oběma stranami, takže by to mohlo být ještě IC diskutabilní a zajímavé. 

16.2.2021 16:09

Zcela nechápu o jakých nemorálních zprávách a o jakém velkém podvodu mluvíš.

Co se týče spravedlnosti a Sammaela, nařídil jsem Falleaglovi taktéž voidnout toto dědictví, které taktéž nebylo řešeno IC cestou. Bohužel jsem na to přišel až velice pozdě (až jakmile jsi mi to řekl na TS) a začal jsem to stejně jako u tebe řešit a o tom ty víš. Možná se ti může zdát nespravedlivé, že se vše Barnettovo nevrátilo zpět na Barnetta, bohužel ale po tak dlouhé době, než jsem na to přišel, už stihlo několik součástí jeho majetku tak moc zaběhnout do oběhu na serveru (různé prodeje a přeprodeje), že by tento void zasáhl spoustu hráčů a velice zásadně a proto jsem na Falleaglovu žádost umožnil voidnout pouze to, co skutečně Sammael ještě po Barnettovi má a ne všechno to, co prodal nebo jinak dál pustil do oběhu k jiným hráčům.

Michael

Hráč

19
16.2.2021 16:25, naposledy upraveno 16.2.2021 17:43 uživatelem Michael

V tomto s tebou plně souhlasím, avšak tady vzniká problém mezi administrátory, že toho nepřepokládali. Jak říkám, tato stížnost nesloužila a ani neslouží jako narážka/urážka/zesměšnování tebe nebo portálu LeoSight. 

Avšak jak jsem psal, požadoval jsem void věcí, které vlastní a void peněz, za které prodal majetek Barnetta.

Jelikož toto nikam nevede, tak bych poprosil o uzamknutí, případně potrestání mé osoby, když-li si myslíš, že jsem porušil pravidla.

Dodatek č.1: Obávám se, že kdyby nebylo FallEaglovi ochoty, tak by celé RP bylo fail RP, jelikož jste přenášeli věci, které byly OOC do IC, což bychom řešili mnohem delší dobou. Hlavně by mě zajímalo, jak byste v tu chvíli dokázali, že mi osoba, která je mrtvá po 3 hodinách předala peníze.

16.2.2021 17:45

Jakoby pokud to bylo v bance, tak by to bylo na kamerách, nicméně asi už to dál nebudu rozebírat. Uvidíme, kam to povede. IC vím úplný prd a s tímto prd do nějakého potenciálního řešení stejně budu vstupovat, takže to je za mě asi tak. (OOC nevím o moc víc, jen kusé informace z tohohle vlákna a tak nějak co se ke mě doneslo)

 

Michael

Hráč

19
16.2.2021 18:17

@Awoo zřejmě si se v tom zamotal jako každý jiný. Místo toho, aby toto vlákno bylo ponaučující se zde začala celá situace vyhrocovat, čímž k tomu nemám co dodat. 

Říkám to na TS, napíšu to i tady. Můj záměr nebyl napsat útočný nebo poškozující vlákno, které by nějak zesměšnovalo někoho. Můj záměr byl ukázat Ratajovi, že každý může udělat chybu a z jeho strany si myslím, že chyba byla. Kdyby mi včera Falleagle nevyšel vstříc a celou situaci se mnou neřešil, tak byste to vyhrotili 100x více.

Co jsi ale ty zcela jasně nepochopil. Peníze mi byly předány spolu se závěti, kterou vypsal Aremsey před usmrcením. Následně peníze mi byly dány FallEaglem skrze závěti. V tu chvíli byla postava Saong Ling dávno usmrcena.

16.2.2021 19:22

Já jsem to celé pochopil a stejně tak to pochopil Marco, že postupoval špatně, protože postupoval v podstatě OOC admin cestou místo toho, aby se dědické řízení postoupilo IC cestou tak, jak to správně mělo být - tudíž je jasné, že se pak celému tomu cirkusu věnoval, protože se snažil zvrátit to, co jakoby špatně ze své pozice vyhodnotil a vysvětlit všem tak, aby se to sehrálo správně. Což samozřejmě je dobře, že Marco udělal, tak či onak to byla jeho povinnost v podstatě. 

Michael

Hráč

19
16.2.2021 20:14

Milý VlkoVode,

všichni jsme jen lidi, kteří se občas zmýlí. Abych řekl něco na obhajobu FallEagla, tak tohle se vždy řešilo skrze passiv RP a jelikož nebyl sepsán zákon o dědickém řízení, tak jsem ani já netušil, že se tohle dá řešit cestou IC. Takže pochybení házej i na mě, protože FallEagle jednal tak, jak by jednala většina administrátorů. Myslím si, že kdyby si byl na té pozici, tak by si taktéž nevěděl, že se tohle má řešit IC, když doslova skoro na každém serveru, kde byl FallEagle, tak se majetek dával právě skrze závět. Ano, justiční systém tam byl.

Nehodlám dále řešit, zda postupy Marca byly správné nebo špatné, když hlavní myšlenkou stížnosti je vyřešit to, jak se zachoval Rataj. (viz příloha č.3). 

Jinak s tebou v podstatě souhlasím, protože jsi rozumný člověk a máš to v hlavě srovnané.

Kdybys chtěl slyšet, proč se tohle neřešilo soukromou cestou s Ratajem, tak Rataj byl zřejmě velmi časově indisponován, čímž jsem se rozhodl napsat stížnost. Stížnost byl čistě můj nápad. To, že se do toho zapojil arcicz a následně i Holub nebylo mým úmyslem.

Jestli bys tohle chtěl dále prodiskutovat, tak bych raději s tebou zašel na TeamSpeak, jestli budeš mít chuť. Myslím si, že vyříkáním celou situaci můžeme uklidnit, protože jak píšu.. Situace se začala hrotit, i když hlavní příspěvek nebyl nějak narážlivý nebo urážlivý. Pokud si myslíš, že ano, tak mi prosím popiš část do soukromé zprávy. Bude to řešení, které si myslím, že bude pro obě strany adekvátní v tomhle ohledu.

 

16.2.2021 20:56, naposledy upraveno 16.2.2021 21:08 uživatelem Rataj

1. Falešné dilema? - Přestaň stavět Falleagla na vaší stranu, nebo ho nějak obhajovat, když ho nijak nenapadáme. Falleagle se zachoval naprosto v pořádku, po svém pochybení vše vyřešil a to i pro spokojenost vaší strany a nejasnosti řešil se mnou. Nikdo neříká, že jeho postupy jsou špatné, jen se spletl a to se stává. Mimochodem jeho přezdívka je Falleagle, nikoliv FallEagle.

2. Klamná analogie? - "Tohle se vždy řešilo skrze passiv RP." To je jednoduchá lež a nebo si spíše pleteš server, na Skimu se tohle nikdy neřešilo užitím passive RP.

3. Irelevantní závěr? - Že není sepsán zákon o dědickém řízení je pravda, ale to znamená přesný opak, než jak si to vykládáš. V našem IC světě používáme precedenční právní systém, který říká, že v situacích, které nepokrývá zákon, rozhoduje soud! To znamená, že jelikož zákon o dědictví není, tak vůbec nic dědit nemůžeš a jakákoliv závěť je vlastně neplatná. Jénže soud právěže může rozhodnout a to i ve tvůj prospěch a majetek ti předat (po uhrazení všech dluhů dědice a podobně).

Michael

Hráč

19
16.2.2021 21:27, naposledy upraveno 16.2.2021 22:09 uživatelem Michael

Milý @Rataj i,

FallEagle nebo Falleagle, to už je slovíčkaření, které nikam nevede. Furt se oddalujeme od hlavní myšlenky, kterou jsem už 3x zmínil a to tvůj metabaiting. Nadále nepřetahuji Falleagle na stranu naší, pouze píšu, že tohle byla chyba, kterou byl udělal skoro každý Administrátor. Málokdo myslí na to, že by se zrovna tohle mohlo řešit passiv, když Kaprálek mi na stupidní lékařskou zprávu napsal, že to je passiv. (viz přílohy main příspěvku) 

Nevím, zda to furt nechápeš, ale já byl s tím IC zcela smířen, ale co mě ohromně nasralo bylo tvoje zachování, co se týče OOC strany, ke kterému by si se spíše měl vyjádřit. Na to vyjádření nečekám jenom já, ale více lidí.

EDIT: Budu rád za uzamknutí, jelikož se nemám zapotřebí hádat. Děkuji

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~72

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

70Kč včera v 22:29

AsiLucker

150Kč včera v 21:08

stokly

500Kč včera v 20:41

Nejnovější uživatelé
PetrSmitkoBack

Registrován 22.4.2024

Block18

Registrován 22.4.2024

Jamalzbr

Registrován 22.4.2024