Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Opravený Ford F-150 Raptor (rozměr kol)


Holub

Hráč

46
17.2.2021 14:59, naposledy upraveno 17.2.2021 14:59 uživatelem Holub

Dobré odpoledne vespolek,
již od přidání Raptoru mě deptalo to, že šířka kol je (vlivem toho, že je auto na Rancheru místo něčeho jiného a ještě k tomu bez handling flagů) snad srovnatelná s tím, co má dvojková Fábie (minimálně to zepředu vypadá obojí stejně odpudivě).

Tak jsem si tedy dal tu "práci" a upravil šířku kol přímo na daném modelu (záležitost chvilky) se vším všudy. Když jsem byl u toho, tak jsem si prošel i několik materiálů, co tohle auto má a upravil jim barvy tak, aby to ve hře bez modifikace ImVehFt či VehFuncs, vypadalo tak, jak se sluší a patří. Snímek níže je z lokálního serveru, nahrán na obyčejný Rancher (na serveru je auto nahráno jako Rancher Lure, proto doporučuji zkusit, zda i na něm funguje jak má), neboť lokální server nemá ve svém výběru vozidel Rancher Lure (nebo jsem ho nenašel).

Jak vidíte, tak šířka kol je už akceptovatelná pro daný typ auta (jen výška je meh vlivem toho, že je tam defaultní handling). Stejně tak jsem opravil jednu věc, která mi pila krev (podpora ImVehFt), takže už světla nemají žádný haluzácký modrý či žlutý nádech a fungují skutečně tak, jak se sluší a patří. Stejně tak by mělo fungovat vše, co funguje na stávajícím modelu (model poškození, registrační značky, polepy bez nutnosti jejich úprav).

PS: Nechtějte po mně "opravit" ten nový Charger, který je na serveru. Ten je už opravdu marný sám o sobě. :D


Powered by LeoSight IFS
LT~25