Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban v3

neznamy#1445

Smazaný účet

19
18.2.2021 01:00

Zdravím všechny hráče, a taky celý LeoSight AT.
Rozhodl jsem se že si napíšu další žádost o unban na Falleaglův ban, je to z toho důvodu že za těch 650h strávených na Skimu jsem si na tenhle server celkem zvykl, a nebudu vám lhát když řeknu, že mi celkem dost chybí. :D Respektive.. "celkem" není asi to nejlepší slovo. Zkrátka a dobře mi ale schází. Ani mi tak nechybí ta hra samotná, jako spíše ta LS komunita. Na Skimo jsem si často chodil spíš zaRPit s kamarády s kterými se mi dobře hrálo. Poznal jsem tu taky spoustu nových lidí, které jsem si opravdu oblíbil. Nejvíce mi schází někteří určití jedinci od PSA, kde i moje RP na Skimu začínalo a tak tam jsou lidé co znám nejlépe a nejdéle. První a druhý měsíc jsem to RP opravdu vyloženě tryhardil, avšak poslední dva měsíce to spíš "trollím", já sám vím že když chci tak dokážu zaRPit něco i dost dobře, akorát mi to někdy nevyšlo jak bych si sám představoval. A asi i díky tomu jsem teď tady ve dvanáct v noci a sepisuju si další prosbu o unban.
Rád bych ale dostal šanci to napravit a zase si mohl normálně zahrát. Což díky momentálnímu banu moc nejde. Uvědomuji si svoji chybu, od té doby co jsem dostal unban za nadávky, jsem se celkem dost zklidnil a snažil se si vše hlídat, bohužel je tady další moje negativní vlastnost, a to je to že stále musím mít OOC připomínky k IC akci. Prostě mě to baví komentovat a mluvit o tom se spoluhráčem. Nejde o to že bych tím chtěl hru někomu kazit, ale jednoduše rád proberu situaci a až pak mi sepne co jsem vlastně prokecl nebo že by konkrétně tahle informace měla být nevyřčena. Za to mám vlastně i dva poslední bany, první za to, že jsem v PM prozradil IC věc aniž bych si to nějak pořádně uvědomil. A druhý, když jsem někoho OOC nutil aby změnil svoje /do. Což chápu že asi nebylo taky úplně vhodné.. Ale stalo se to, a po potrestání to chápu a neplánuji to již opakovat.
Slibuji že se tyto a podobné akce nebudou opakovat po tom co dostanu unban, nebo mi ban skončí. Vím že zrovna bezproblémový hráč co se týče pravidel nejsem, avšak neřekl bych že jsem přímo konfliktní nebo například agresivní, jak mě někteří popisují. Byly chvíle kdy jsem vybouchl a dělal a říkal co se nehodilo a co by se nemělo, to uznávám, ale spíše to bylo jednorázově, a ne že by ta "nenávist" k danému člověku přetrvávala snad ještě někam dál. Jednoduše krátký zkrat, který ale nebyl míněný špatně nebo s cílem někomu prvoplánově ublížit.. I tak se za to omlouvám všem po kterých jsem takhle vyjel. Opravdu mě to mrzí, nechtěl jsem po nikom vyjet.
Měl jsem s některými jedinci hroty, ale buď jsme se usmířili nebo jsme se uklidnili oba. Momentálně na Skimu nemám s nikým problém, až na jednu výjimku, alespoň o nikom dalším nevím.
Sice velmi dobře si uvědomuji, že některé členy AT nebo hráče štvu svým chováním, ale přímo že bych s někým měl problémy či vyhledával konflikt cíleně se říct nedá. Opravdu si totiž tyhle situace neužívám.
Slibuji že své chování změním, nebude se opakovat, tak jako porušování pravidel. Porušil jsem dost pravidel, ale řekl bych že tak kolem čtyřiceti procent všech mých banů a trestů jsou nadávky/pravidlo č.21, nebo to byli činy proti určité osobě, abych jí "snížil" ten zážitek ze hry. Lidem co jsem tohle udělal jsem se omluvil, dvě omluvy do teď visí na forum. Byli i tresty například za non injuries, non RP fear atd., ale nikdy jsem neměl přímo trest za non rp acting. Porušení pravidel nikdy nebylo úmyslně, až na jednu výjimku při injuries..
A proč, že bych měl vlastně dostat unban? Mno, pár podle mě pádných důvodů bych našel.
Jeden z důvodu je například to, že mnou hraná postava (Bruce Boswell) je jako starosta Blueberry celkem dost vlivná osoba a věřím, že ho tam(alespoň někteří určitě) můžete docela postrádat.
Druhý důvod je to že mi chybí RP a celkově Skimo. Chybí mi i přátelé, se kterými jsem na serveru hrával a mimo Skimo s nimi přímo nekomunikuji. A takhle bych o kamarády přijít opravdu nechtěl..
Třetí důvod je, že momentálně mám rozjeté celkem důležité RP, jaké RP to je ví Falleagle a možná pár lidí z PSA.
Čtvrtý důvod je například i to, že když jsem na serveru hrál, vždycky jsem se snažil pomoct nováčkovi a zaučit ho, popřípadě pokud jsem nemohl, napsal jsem PM helperovi aby si ho převzal. Pomoc a zaučování nováčků mě baví natolik, že nedávno jsem se dokonce pokoušel o to dostat se do A-Teamu jako helper, a do teď věřím že bych uměl být dost přínosný. A to i přes zamítnutí této mojí žádosti o tenhle post..
Tohle jsou momentálně čtyři důvody co mě v tuhle chvilku napadají. Možná by mě jich napadlo víc, ale tohle jsou stejně takové nejhlavnější. Vím že jsem někdy i dost otravný co se týče AT, ale zase to nikdy nemyslím špatně. :D Tímto bych se chtěl omluvit celému AT a stejně tak i hráčům kterým jsem nějak poničil zážitek ze hry, i za to co jsem dělal za problémy, zároveň bych chtěl slíbit že se tyto trable už nikdy nebudou opakovat. Chtěl bych požádat Falleagla o last chance, když bych tedy porušil jedno, klidně sebemenší pravidlo a už by to vážně perma byla. Pár banů za sebou už mám, a vždycky jsem to ze sebe nějak setřásl. Ale tentokrát si té šance budu vážit a budu si dávat pozor na to co dělám a jak se chovám. A to jak IC tak i OOC. Uvědomuju si totiž, že už jsem docela na tenkým ledě.
Tak jo.. Tímhle vám děkuji za přečtení slohovky.. a hlavně za zvážení mojí žádosti. A samozřejmě předem díky za odpověď, ať už bude výsledkem žádosti unban nebo dalších několik dlouhých dní čekání na puštění zpět do hry.
Rozhodnutí budu respektovat ať už se rozhodnete jakkoli a do konce banu znovu otravovat už nebudu.
Moc díky a ahoj!

arciCZ

Hráč

33
18.2.2021 12:09

Ahoj, jde vidět že jsi si dal snahu. Ovšem nemyslíms i že to myslíš zcela nějak upřímě, přeci jen první žádost o unban jsi si podal před 2dny. Následně ti to Sandleríno zamítl. Ještě ten večer o pár hodin později jsi si podal další kterou ti taktéž zamítl a jasně ti napsal: "Pokud neustále nesouhlasíš s mým verdiktem, napiš si stížnost, kterou ti, jak se dá předpokládat, zamítnout nemohu ;).". Proč vytváříš tedy další žádost o unban? A nerespektuješ to co ti napsal?.

Mimochodem dovolím si zmínit jednu věc a to: "A proč, že bych měl vlastně dostat unban? Mno, pár podle mě pádných důvodů bych našel.
Jeden z důvodu je například to, že mnou hraná postava (Bruce Boswell) je jako starosta Blueberry celkem dost vlivná osoba a věřím, že ho tam(alespoň někteří určitě) můžete docela postrádat." => Tak se hold může využít zákona že jsi se 8dní nedostavil a o post pravděpodobně příjdeš. Myslím si že stejně za ten týden nebude tolik věcí které by čekali pouze a jen na tebe.