Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

KukisTV

Hráč

41
18.2.2021 15:05, naposledy upraveno 18.2.2021 15:07 uživatelem KukisTV

Ahoj, v aktuální době jsem byl ve vězení, při čemž jsem reportnul týpka za nonRP, ban dostal oprávněně. Ale zároveň mi admin řekl, že se mu nelíbím, i když jsem celou dobu squatoval a meditoval, tak jsem i já dostal ban za NonRP akt. Nevím, jeslti to bylo tím, že se mi to seklo v tu dobu, co napsal že se mu nelíbím a potom se mě na něco ptal ( nevim, jeslti se na něco ptal ), nebo jestli se mu prostě nelíbim. Pokud by to šlo, byl by jsem rád kdyby jsem dostal unban nebo mi bylo vysvětleno, co jsem vlastně udělal špatně. ( rád se poučím, aby jsem nedělal stejné chyby )

Předem děkuji

Herní nick : Anna Kofexová - stará paní

acaBeNendohzoR

Hráč

71
18.2.2021 15:26

Tvoje rp jsem pozoroval již několikrát, věk máš 20 let ale nosíš skin babky, jezdíš po městě bez oblečení, ještě k tomu máš status spí, pokaždé co tě vidím rpit tak je to nějaký nesmysl, ber tohle jako varování.

KukisTV

Hráč

41
18.2.2021 15:42

Dobře, děkuji za informování. Podívám se do nastavení, jestli mi to půjde změnit. Nevím jak jsem to nastavil, ale záměr jsem měl stejný a to mít bábu ( byl problém, že mě to spawnulo uprostřed militarybase ). To lehání a statusy souhlasím a moc se omlouvám. Přeji hezký zbytek dne