Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Četnost aktualizací


18.2.2021 16:13

Jak jistě víte, už dlouho pracuji na Farmers Update a mezitím vydávám spoustu menších updatů (prakticky denně). Zajímalo by mě, jestli si raději počkáte na tento velký update a pak zase nějakou dobu na nějaký další velký update, nebo zda-li byste uvítali rozkouskování těchto velkých updatů na menší?

V rámci Farmers Updatu pracuji na možnosti práce na poli (traktory, kombajny), ale také na skleníkách (které si bude moci koupit každý a pěstovat zde cokoliv od rajčat po trávu), ale i na koních (ano, opravdu, koně v MTAčku).

No a třeba právě ty koně už mám skoro hotové, kdežto přidání práce na poli, nebo ve skleníku, to zabere ještě dost času. A tak by mě zajímalo, jestli chcete všechno najednou, nebo jestli chcete nějaký "Horse Update" teď a další součásti Farmers Updatu později? Třeba bych mezitím mohl udělat i jakýsi "Adventure Update," pro který už mám také něco připraveno (stany, ohniště).

Mám vám tedy servírovat dort po kouskách, nebo si ještě počkáte na celý dort?

Souhlas = Menší aktualizace častěji
Nesouhlas = Raději si počkám na velkou aktualizaci


Powered by LeoSight IFS
LT~67

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

sobota 16:00

Kdo je online?
golfik34

15Kč včera v 23:50

golfik34

15Kč včera v 23:49

golfik34

50Kč včera v 23:49

Nejnovější uživatelé
raxgax

Registrován 17.4.2024

Petronelus

Registrován 17.4.2024

westarSK

Registrován 17.4.2024