Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Přihláška] Helper - Fafty18

neznamy#3372

Smazaný účet

14
18.2.2021 19:17, naposledy upraveno 18.2.2021 19:23 uživatelem neznamy#3372

Přezdívka: Fafty18

Věk: 13

Zkušenosti: Zkušenosti s Helperováním nemám žádné, na tomhle postu jsem nikdy nebyl ale věřím, že to zvládnu, rád se něco přiučím.

Komunikační dovednosti: Discord, popř. i TeamSpeak 3 kdyby bylo potřeba. Ovládám Češtinu, Angličtinu, Dokážu si popovídat s kýmkoliv.

Mám čas: Momentálně dokážu být na serveru kolem 15 hodin denně, když se opět vrátíme do škol tak to bude kolem 5 až 8 hodin denně na serveru.

Další informace o mně:

Ahoj, zde na Leosight vystupuji pod přezdívkou Fafty18. Žiji na Vysočině, začínal jsem na SAMP:RP tam jsem se pohyboval okolo 3 až 4 měsíců. Začínal jsem RPit na SAMP:RP s kámošem, na SAMP:RP jsem se i naučil skoro celé RP a pochopení RP. Pak jsem přešel RPit sem na MTA:RP zde už se pohybuji CCA. kolem 1 až 2 roků. Jednoho dne jsem objevil server Artheon kde jsem začínal nové RP, byl jsem tam spokojený protože RP kvalita byla na vysoké úrovni. Ale jednoho dne se Artheon zrušil a vznikl nový server Skimo, zde RPím už od začátku spuštění Skima co se zrušil Artheon. Skimo má taky velice kvalitní RP jsou tam i příjemní lidé se kterými si dá popovídat, Také si myslím si, že Administrátorský Team Skima je super a v klidu ti pomůžou a někdy také i pokecají. Osobně si myslím, že nejsem nějaký zlý člověk a, že nejsem nějak rozhádaný s Administrátorským Teamem, samozřejmě proti Administrátorskému Teamu nic nemám. Jakožto helper bych neměl problém pomáhat nováčkům při RP a zaučování a pochopení pravidel serveru a také pomáhat lidem v HelpChatu kdyby měli nějaké dotazy. Mám i spoustu koníčků jako je např. Hraní na kytaru a chození do přírody. NaeRPených hodin mám dohromady kolem 800+ hodin, občas i pomůžu zde na fórum.

Předem děkuji za pozornost Fafty18.

3.3.2021 22:57

Ahoj @neznamy#3372.

Po shlédnutí tvé přihlášky a diskuzi v rámci AT jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

• vysoký poměr nesouhlasů a souhlasů.

Děkujeme ti za zájem stát se součástí helper týmu. Pokud by tvůj zájem o pozici v HT nadále trval, pokus se trochu prosadit v komunitě a podej si další přihlášku, ideálně v minimálním odstupu dvou týdnů.