Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 18.02. 2021 - Několik dopravních nehod zaměstnalo všechny záchranné složky po celém San Andreas!


Petan09

Hráč

20
19.2.2021 00:28, naposledy upraveno 19.2.2021 00:32 uživatelem Petan09

Dne 18.02. 2021 kolem deváté hodiny večerní zaznamenala tísňová linka 911 tísňovou zprávu o dopravní nehodě vozidla Policie v Los Santos El Corona. Dispečer tísňové linky 911 tuto situaci okamžitě obeznámil a na místo vyslal několik složek záchranného systému. Zdravotnická záchranná služba vyslala na místo 5 posádek ve složení posádek RZP. Na místo také vyslala dvě posádky RLP. Na místo byla neprodleně vzhledem na aktuální zdravotní stav přivolána Letecká záchranná služba Red Country.


Do několika minut na místo dojeli posádky všech složek integrovaného záchranného systému. Na místě začal boj o čas a třídění pacientů podle jejich zranění. Koordinátor na místě začal třídit pacienty metodou START. Na místě se nacházelo několik zelených, žlutých ale i červených. Pro Zdravotnickou záchrannou službu byl tento den extrémně náročný. Díky zapůjčení několika sanitek RZ od Hasičského záchranného sboru, územního sboru Montgomery se podařilo přepravit všechny pacienty do nemocnic kde byli pacienti převezeny a ošetřeny zdravotnickým personálem nemocnice.


Dnešní zásah Zdravotnické záchranné služby si také vyžádal velkou aktivitu po odjezdu všech posádek z oblasti Los Santos. Jelikož na místě nebyl žádný jiný pacient, který potřeboval lékařské ošetření, posádka byla zavolána na jiný případ o kus dál. Záchranáři společně s lékařem neváhali, zapnuli VRZ a jeli dál. Bohužel, to se jim stalo osudným. O několik dál set metrů, měl sanitní vůz těžkou dopravní nehodu s nákladním vozidlem nejmenované společnosti, kteří dle všech šetření neumožnili plynulí průjezd sanitního vozidla se zapnutým VRZ, který následně vyvolal nehodu. Na místě se nacházelo několik zraněných členů posádky, díky bohu bez pacienta. Na místě byl také středně-těžce zraněný řidič nákladního vozidla který utrpěl spíše povrchová zranění. Na místo byli neprodleně vyslány tři posádky RZP a jedna posádka RLP v systému RV. Po příjezdu všech záchranných složek bylo prioritou vyprostit zraněné členy posádky Zdravotnické záchranné služby, jelikož vozidlo Zdravotnické záchranné služby vyjadřovalo jisté známky začínajícího požáru vozidla!


Po několika minutách byli všichni zraněný účastníci převezeni do Fakultních nemocnic po celém státě San Andreas. Posádka Zdravotnické záchranné služby doteď bojuje o svůj život ve Fakultní nemocnici v Las Venturas na jednotce intenzivní péče. Řidič nákladního vozidla byl po několika hodinách propuštěn. Orientační zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní. Dle veškerého šetření Policie San Andreas se řidič nákladního vozidla dostatečně neohlédl v křižovatce a následně vjel do cesty vozidlu Zdravotnické záchranné služby. 


Zdravotnická záchranná služba Red Country chce poděkovat všem občanům a kolegům z integrovaných záchranných složek že jsme společně zvládli těchto několik obtížných dnů! Snažíme o maximální pohodlí našich pacientů při poskytování našich služeb. Prosím aby jste brali zřetel na aktuální nedostatek zdravotnického záchranné personálu který urgentně řešíme! Obeznámeny jsou ostatní kraje Zdravotnické záchranné služby, které jsou připraveni neprodleně poslat posádku ze své výjezdové základny. Nábor do Zdravotnické záchranné služby je na našich webových stránkách dočasně uzavřen kvůli důležitým personálním změnám. Nahrazují ho náhodně oznámené nábory počas dne.


ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE


Za Zdravotnickou záchrannou službu MUDr. Petr Polikowsky, Ph.D., MBA - Ředitel Zdravotnické záchranné služby Red Country


Powered by LeoSight IFS
LT~29