Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Paul Torrio STÍŽNOST


Winking

Hráč

0
12.12.2018 02:16

Ahoj. Chci podat stížnost na hráče Paul Torrio. Odpojení z RP akce, odmítání RP, no injures, arognantní chování k ostatním hráčů.

Jak to začalo? Jsme si takhle s Alfonzem " Mikael Tariverdijev" ve službě a jezdíme po městě. A najednou booom vykrádání banky, opět večer kdy tam je minimum lidí na serveru, pochopitelně. To ještě kousnu. Pohoda, je to tak nastavený. Tak Rataj ví co dělá. Neříkám nic. Byli jsme od sebe rozdělený a tak jsme tam oba jeli po svým. Já měl obyč duty. A alfonz stihl pro ZT. Každopádně přišel jsem do banky a nikdo tam nebyl. V tu chvíli ho alfonz pronásledoval. Pak ho ztratil a nezapamatoval si SPZ, ale to auto.

Taková backstory u které byl Steele a vlkovod. Nějaký blázen lítal u úřadu s vrtulníkem který spadnul a přijel tam sanitář ( Chan Chuong ) který byl u této akce a dělal mu řidiče. Na to místo přijel svým nissanem kterým vykrádali banku a ujížděli.

( Pro rejpálky na screenu je, že jsem to napsal do OOCčka. Protože jsem se přepsal, tak jsme to brali normálně IC. )

Poté jsme s Alfonzem sjeli pro mojí zásahovou výbavu vzali neoznačené vozidlo a jeli hledat auto, které bylo u toho vykrádání po městě. Projeli jsme Vinewood, část města, Ve vinewoodu Alfonze trklo, že záchranář který měl na sobě odznak se jménem ve výše zmíněné backstory přijel v civilu s tím samým autem k tamtý nehodě. Tak jsme projeli MDC, zda je to auto jeho. A zda to sedí a není s tím souvislost. Samozřejmě, že byla. Tak jsme jen měli na něj podezření, že by to mohl být on. Protože měl i zbroják v mdc napsaný a tak. ( Jinak jsme OOC nevěděli, kdo to vykradl vůbec jen jsme pátrali podle toho, co jsme měli v IC za možnosti ) A najednou jedeme a u nemocnice bylo to auto Chan Chuong a další chlápek zamaskovaný a něco dělali s kufrem. Tak jsme pustili blikačky a že jedeme tam, protože jsme měli podezření. Jenže klucí se sami napráskali tak, že jak nás viděli a viděli houkačky, tak okamžitě začali utíkat. Nutno dodat, že se vše odehrálo cca 5-7 minut od vykradení banky. Pro nás to byla pouze náhoda a pro ně smůla, že jsme je načapali. Já jsem si vzal Paula Torrio, který utíkal a bunnyhopoval u toho, tak jsem ho střelil párkrát, aby zastavil. Injures neerpil a admin nebyl na serveru nebo support, tak jsem ho střelil ještě jednou, abych mu způsobil těžký zranění a mohl ho zpacifikovat a zastavit. Bohužel měl nejspíš málo HP takže ho to killnulo a hned se respawnul k nemocnici. Nutno dodat, že se vše odehrálo deset metrů od nemocnice. Mezitím, co on skapal nechtěně. Tak Alfonz zatknul a spacifikoval Chana Chuonga, který RP hrál a byl v klidu, já doběhl před nemocnici, protože ho zatknu.

Jak je v pravidlech, ty si nepamatuješ když skapeš 5 minut. Ale pokud byl u toho někdo jiný, ten si to pamatuje co se dělo. A je to, jako kdyby ho odvezla jen záchranka passive a byl převezen do nemocnice. Tam jsem s ním chtěl pokračovat a vysvětloval jsem mu, jak jsme po nich vystartovali. Přitom my měli podezření na to auto. A na oba, protože u toho byli. ( Taková vsuvka v MDC byla překročená rychlost tím vozidlem v okolí a u banky a byla to maskovaná osoba, což oba byli když jsme tam přijeli, proto jsme měli podezření na Chana ) jenže jak se Paul respawl ukázalo se, jak se začal dohadovat a dělat píčoviny, že to byl ve finále on. A po převozu Chana to bylo IC potvrzeno. Že on byl jen řidič.

Paul se hádal odmítal hrát RP, nedokázal ustát evidentně to, že jsme ho defakto náhodou čapli a narazili na ně oba. Několikrát jsem mu vysvětlil, že se odpojit nemůže, že je v RP akci. Na to on regoval tím, že chtěl jít OFF a takový, že jde. A pak se začal hádat a z RP vykrucovat, jak jen to šlo. Byl arogantní a stěžoval si na NON-RP z mojí strany, že jsem ho zabil a že ho sebírám znova. I přestože jsem mu to vysvětloval jak to funguje jak to je a jak to bylo. Prostě tak, co říkám tady. Frajer si prostě nedal říct. Tak jsem scrollnul nahoru do chatu od začátku celé akce abych to vyscreenoval jako důkazy toho, že my jsme jednali podle pravidel a nic jsme neporušili. Dokládám screeny, ze kterých je jasně vidět jeho chování, to že se odpojil a odmítal hrát RP. To, jak bunnyhopoval a neerpil injures bohužel jsem nestihl, protože nemůžu stíhat ho honit a snažit se ho zastavit a mačkat u toho další klávesy. Prostě to nejde. Ani jsem neočekával, že budu muset. Že to dojde do toho, že nebude hrát RP, odmítat. Vykrucovat se a hrát proti pravidlům a ještě se odpojí.

S Chanem jsme dohráli na stanici výslech a všechny potřebné RP a IC informace tudíž, ten je defakto nevinný. Screeny přikládám zde, lze v nich vyčíst vše, co jsem zde napsal. https://imgur.com/a/GaCeK8o Svědky jsou Alfonz a Chan Chuong. ( všichni zúčastněný této 4člené RP akce. )

Žádám o nějaký silnější trest, protože se nejedná o nepřehlídnutelnou RP záležitost. Vykradení banky je už vážná věc a též je nutno počítat s následky v ICčku a s velkým RP, vzhledem k tomu, že je to server založený na IZS složky. Jinak není to tak, že bych mu chtěl dát takový a takový trest, protože mě to nasralo, ostatně koho taky ne. Ale tak rozhodnutí je na adminech.

Omlouvám se za zdlouhavý text. Ale je to nezbytné, toto by se mělo nějakým způsobem řešit, jelikož takových je tu více než dost.

12.12.2018 09:41

Za mě je to docela očividné, musím dát Winkingovi za pravdu, ale jsem samozřejmě IC policajt, takže jsem zaujatej (i když nejsem), proto prosím další vyjádření:

@Danielyk @neznamy#27 @Rataj @SedliX @Tempestus - co vy na to?

Tempestus

Hráč

43
12.12.2018 11:20

@Awoo - Já jsem na tom osobně stejně. Dle Screenů, a dle toho, jak je to zde vysvětlené, včetně té tzv. backstory, mohu potvrdit a souhlasím. Stále jsem, ale také součástí PČR, a proto bych rád nejdřív dal prostor ostatním členům AT, aby na to reagovali.

12.12.2018 15:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.12.2018 15:57

Ani nemusím koukat na všechny z přiložených screenshotů a dávám za pravdu Winkingovi. Nicméne si nepamatuji, že bych se s hráčem již setkal. Byla-li by toto jakási recidiva, byl bych klidně pro radikální trest.

Danielyk

Hráč

19
15.12.2018 16:20

Vzhledem k tomu, že s hráčem, který je zde zmíněný nemám doposud žádný problém tak se k tomu nemužu plně vyjadřovat. Ale přesto za všechna fakta dávám taktéž za pravdu Winkingovi.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024