Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Popeláři, koše & Zničení předmětu


Zeintar

Hráč

49
20.2.2021 10:49

Zničení předmětu - U každého předmětu je možnost "Zničit předmět". Při ranní prokrastinaci jsem nad tím přemýšlel. Není to docela nonRP? Všude, kde jsem na SAMP hrál, měl možnost "Zničit předmět" jen administrátor. 

Vemte si, že se střeba schováváte v traphousu a najednou na vás nalítne cops. Zabarikádujete se a co pak? 90% lidí začne ničit nelegální itemy, aby měli co nejnižší trest. Co takhle přidat koše? Jen do košů by se daly vhazovat itemy. (Itemy by se už nedaly vzít z košů pryč, protože pak by tady každej prohledával koše lol, jako bezdomovec nehledě na nějaký character RP) - Nicméně např. PSA by měla možnost do košů nahlédnout (Nikoliv vzít! Jelikož i u PSA jsou lidé, kteří by chodili po koších a brali vše, co uvidí!) A pak eventuelně, pokud by viděli něco nelegálního, tak by jim to mohl admin vytáhnout.

Koše - Byly by rozmístěné po celé hrací ploše. Vešlo by se do nich třeba 20 itemů. Jakmile by byl koš plný, mohl by přijet popelář a vyvést to (prakticky stejný princip, jako ti, kdo nastříkaj na zeď graffiti a pak frakce, která ty graffiti sundává).

Popeláři - Prostě budou jezdit s popelářským vozem a vyvážet koše. Buď nějaká vlastní firma, nebo veřejná frakce, stejně jako např. autobusy. Na SAMP to bylo pěkně zpracované. Ke každému koši jsi došel, vyndal pytel, dal se ti pytel do ruky a pak jsi ten pytel musel hodit dovnitř popelářského vozu.


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024