Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na PSA


MatesH75

Hráč

2
20.2.2021 14:21

Zdravím, asi největší chyba co jsem udělal je že jsem řekl že jsem si koupil Modul "GANG" no pak se pochlubil že nám to dost vynáší.... No dneska jsem jel s kamarády a neměl jsem lepší nápad než investovat všechny své peníze do převozu.... No jak jsem dojel co se nestalo milí strážnici od PSA se třemi auty tam na nás už čekali.... Jak se to asi dozvěděli co myslíte? A když jsem jim napsal že mají report za metu tak se mi vysmáli jak oni můžou dostat BAN když jsou to PSA že? Děkuji jim za krásný metagaming pánové.. Doufám že to admini prověří a jeden z těch hrdinů ukáže video..... Za mě a kamarády 100% metagaming a příjde mi to smutný číst si něco na fórum a pak tam čekat.  A proto si nechám zažádat o vrácení peněz. Protože mi tohle nepříjde normální toto... Doslova včera ani jeden loupežník z PSA a druhej den co si to přečtou tam jich je hned šest není to vůbec divné že? **EMOTIVNÍ** Děkuju...

Demon8116

Hráč

24
20.2.2021 14:26

Je to čisto IC vec, musiš si davať pozor kade chodiš aby ta nezastavili a nechytili, PSA prevozy kontroluje denne. Myslím že niesi ani prvý a ani posledný koho za to zatkli.

kokisgood

Hráč

1
20.2.2021 14:26

Doufám že dotyční budou potrestáni.

MatesH75

Hráč

2
20.2.2021 14:30

A proto už v uličce čekali 3 auta a byli tam všichni ze serveru? Myslím si že kdyby to bylo kontrolované tak jsou tam maximálně 2 z PSA a né všichni ze serveru? Tohle není divný že? Však ať oni si to natáčeli ať to admin prověří a když bude na jejich straně což bych se divil tak uznám moji chybu... Ale toto nemůže být možný.. Vím že je to nelegální ale to nemá nic společného s tím že si to 100% přečetli však ať se dotyční vyjádří čekám na to. ;)

Holub

Hráč

46
20.2.2021 15:02

Proboha, nauč se používat rozum a nehledej chybu v tom, že by to někdo z PSA zmixoval.

Lidi z PSA hlídají převozy bez ohledu na to, zda jsi to ty, nebo Franta z Horní Dolní. Proto v tomhle nehledej mixing, ale jen Murphyho zákony. Navíc celkově to, co jsi uváděl na fóru, bych mohl za jistých okolností také brát jako metabaiting.

Navíc v  SF bydlí vcelku dost členů PSA a kolikrát zde i jezdí nejen na převozy, ale po celém městě jako takovém. 

MatesH75

Hráč

2
20.2.2021 15:05

Dobrý vědět no :DDDD 

MatesH75

Hráč

2
20.2.2021 15:13

Dobrý neřeším to prosím někoho ať to uzamkne jen jsem řekl svůj názor co si myslím tak zase dont h8 me...........

Petriik1 udělil za tento příspěvek varování: Double post

jonys7

Hráč

52
20.2.2021 15:43

No vím že tě to naštvalo přijít o 48 beden z dodávky a bedny co jsi měl u sebe, ačkoli PSA opravdu kontroluje převozy každý den, dokonce jsou i jiný způsoby na kontrolu, je to opravdu riskantní proto jsou tam tak dobrý peníze, prvně tam byl jeden člen PSA potom přes vysílačku zavolal další hlídky, nakonec vás hledali 3 nebo 4 auta po celém SF, když jsme vás našli tak dva ujeli, jeden to odpojil a pokud ty jsi byl řidič dodávky, tak tebe jediného zatkli, myslím.. Nevím proč v tom hledáš metu nebo nějaký porušování pravidel, hraj legální postavu jdi k PSA a uvidíš že není potřeba metovat aby jsme chytili pár zločinců...

Kenny15

Hráč

19
20.2.2021 18:34

Já jsem ti to sám říkal, že to může někdo zmetovat. Nevím jestli se tak stalo nebo ne, ale prostě musíš vědět že to jisté riziko tam je. Hold je nejlepší si vytipovat trasu, která je bezpečná. Když je bezpečná, tak je i delší. Je to prostě tak no, dávej na to pozor.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~107