Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Převzetí] Deluxe Import Incorporated


sefre

Hráč

27
22.2.2021 09:10

Název frakce: Deluxe Import Incorporated

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Sergio Greco, Henry Garcia

Startovní kapitál: 500000

Důvod převzetí: Zdravím jelikož už je to nějaká doba kdy se majitel této frakce vypařil (TheToast) zmizel a zanechal tu tuhle frakci rád bych požádal o její převzetí jako nadšenec do aut a je i docela velká škoda že takhle frakce přestala fungovat a je tam na prodej pár luxusních a vzácných kousků které se mohou prodat a je to velká škoda spousta hráčů by určitě ocenilo kdyby si zase mohli objednat nějaký z těchto kousků v tu dobu zřejmě moc hráčů nemělo tolik peněz a nemohli si dovolit třeba Ferrari FF, Dodge Viper nebo 360 Modena pokud by bylo možno přidat nové modely aut určitě bych je rád prodával i zde pokud by to byli nějaký vzácnější vozidla (např. Ford Shelby Cobra 1965, Tatra 603, Škoda 120L) určitě by to také hráči přijali přidat sem více vzácnějších vozidel převoz aut by probíhal samozřejmě nákladním letadlem nebo náklaďákem chtěl bych to dělat i podle reálného času že LC je podle New Yorku a třeba LV podle Las Vegas tak podle toho jak by to letadlo dlouho letělo do LV atd. samozřejmě by se vozidlo muselo připravit, všechno sepsat atd. to by trvalo také třeba týden (pokud by se to dělalo letadlem vždy by jsme je vyzvedli na letišti a převezli náklaďákem pokud by bylo možno nějak do frakce dostat vozidlo Packer neboli vozidlo na převoz aut aby to trochu oživilo i to RP jak nám tak ostatním hráčům byl bych moc rád) doufám že se tato frakce zase vrátí přeji příjemný zbytek dne.

Lofanek

Hráč

32
22.2.2021 09:15

Ona to nie je frakcia..

Holub

Hráč

45
22.2.2021 10:00, naposledy upraveno 22.2.2021 10:05 uživatelem Holub

Hezky popořadě. 

1. Jak píše Lofánek - nejde o frakci. Deluxe Import Incorporated (dále jen DII) byla jen "lore zástěrka" pro nabízení něčeho, s čím se počítalo už od začátku.

2. Šlo o atmosférickou postavu, která tohle měla na starosti. Jinými slovy ti to řeknu takhle - ta postava z toho neviděla ani korunu. A zadarmo (pro hráče) ani kuře nehrabe.

3. Auta, která jsi uvedl v návrhu, jsou už dávno vyprodaná. Tenhle limit se řešil ještě na samém začátku a pracovalo/pracuje se s tím, že se zvyšovat nebude.

4. DII nemá žádnou skriptovou stránku okolo - prostě se pár hodin po vytvoření objednávky vytvořilo vozidlo, které si hráč objednal, které se pak zaplatilo přes /sbirka

5. Vlákno je zastaralé - poté to převzal Wright a něco málo také prodal. 

Scor

Hráč

63
1.6.2021 22:54

Deluxe Import Incorporated není frakce, zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo