Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

22.2.2021 14:10, naposledy upraveno 22.2.2021 14:31 uživatelem Derbo

Ahoj, dneska jsem hrál na Skimu a dostal jsem ban od administrátora @sammael02 i když "RP" akci viděl viyn. Takže, já šel do Bayside a zrazu sem uviděl kamaráda kterému šli prohledat auto, když jsem se tam vrátil tak sem střelil Batroyie do hlavy a druhý policista ( viyn ) mně tejzl po tom co jsem ho střelil 3 krát do těla a nemněl vestu ( asi mu ty střely neubrali ani hápko zatím co batroyovi jo ). Pak stopnul RPčko a oživil baytroyie který si dal status: náboj ve vestě zatím co já jsem omylem nastoupil do PSA vozidla a taktéž jsem řekl MISS což pak on ignoroval a při banu jsem byl obviněn za krádež díky bugu tejzu kdy jsem mohl nastoupit do vozidla ale nemohl jsem to přerušit. On řekl že to je v pohodě i když jsem ho střelil do hlavy, pak jsem se s ním bavil a nakonec mu konečně dal PK. Pak když se pár věcí doRPilo jsem byl v policejním autě a zaRPil jsem že jsem si převlékl pouta pod nohama a dal jsem /chance 50 která mi vyšla. Pak jsem dal /me začal škrtit řidiče poutama. Druhá policajt mně už po tom co byl v bezvědomí tejznul a vyšel z auta, po tak minutě mně vytáhl ven a já ho bouchnul pěstí, začal škrtit a pak přestal a začal utíkat. Zatím co jsem utíkal mi dal viyn freeze a bavil se se mnou, pak tam přijel samuel který mi dal ban za: NonRP Acting, Pokus o krádež frakčního vozidla, Chickenrunning. 

Prosím tedy o vysvětlení NonRP actingu a pokusu o krádež @neznamy#2452.

neznamy#2452

Smazaný účet

17
22.2.2021 14:55

Ahoj Derbo,
Keď neberiem do úvahy to, že popri celej akcii si ju neustále pozastavoval a párkrát si dokonca odmietal RPiť, tak je tam toho spústu čo si porušil.

Po tvojom "Prepadnutí" na nás si zastrelil Démona (Alexa Batroyia) s tým že po respawne som ho portol späť aby portol. (Nebolo mi povedané že dostal HeadShot). Po krátkej komunikácií v OOC chate si odmietol RPiť a napísal si správu uvedenú vyššie. Pokiaľ beriem v potaz to, že si nás prepadol tak mám mierne podozrenie že túto akciu si žiadnym spôsobom nenatáčal a nedokumentoval. (To je porušenie pravidla samo o sebe.) 

Rád by som sa vyjadril k tomu, že údajne som dostal 3 rany do tela. Pri prvej prestrelke kde si bol tejznutý okamžite tak po tom čo sa ti ukončila Animácia tak si začal utekať široko ďaleko. Samozrejme som si zapol G-Duty a portol som si ťa späť s tým, že som ťa opäť tejzol. Po tom čo som ťa portol a tejzol si sa postavil a začal si do mňa strieľať (To už sú 2 rany z taseru) 

Po tomto incidente som to nejak ignoroval a chcel som pokračovať v RP.

Kde došlo k porušeniu z tvojej strany ? Došiel som na miesto činu s tým, že potrebujú na miesto nejaké hliadky.. Došiel som tam stál si ČELOM K AUTU a následne si začal utekať. Mierili sme na teba, strieľali sme po teba a dokonca sme po tebe aj kričali ale tu nastal ten bod kde som to pri tebe vzdal. Ty si údajne zaRPil to, že si uškrtil policajta, PREVLIEKOL SI SI RUKY čo si mal za chrbtom CEZ NOHY DO PREDU a začal si utekať.. Myslím si že takáto akcia je 100% nemožná a je nemožné takto polícii újsť. 

Osobne si myslím, že môžeš byť rád že ban ti bol udelený len na 24 hodín a nie dlhšie..  Tvoja história je fakt pestrá a máš tam 8 banov.