Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Non RP Suport


magnumcz

Hráč

4
16.12.2018 10:22

Pan suport Rayn nebo jak se menuje, mi dal jail za non RP prej ze sem neerpil (BTW rika tan pravej kterej nezaerpil vitazeni tazeru a tejznul mne a zatknul... ale kdys sme mu rikali ze je to non RP tak rekl ze se to teda udela jeste jednou..... ) Pan mi rekl ze prej mne pripoutal do PČR dodavky ....... ani v ED nema napsane ze tam sou sedacky natos pasy ..... ale v F8 sem nic takoveho ze by mne zapasal nemam .... takze sem erpil ze jsem se pri rozjedu bouchnul hlavou o zelezo a jsem v bezvedomi ale nato pan Rayn odpovedel ze mne pripoutal .... (zadne pasy v dodavce v zadu nejsou ale oke) a prej co na neho skousim pote mi to padlo a on mi dal JAIL za non rp na 40min tak jako sorry ale jsetli sou tam takovidle A-T tak se vam nato muzu sprominutim VISRAT . Potom mi jeste posilal PMka ze prej na mne nema naladu ad si napisu stiznost na Forum tak to tu pisu (jeste jsem mu rikal ze klidne poslu logy ze tam nic zaerpeneho nemam ale on mne poslal dohaje) a pote mi jeste kamarad rekl ze prej byli unas PČR ikdys RP nemohli vede kde bydlime ale oke .....

Chci aby si to precetl i Rataj Vskaz pro Rataje: Rataji kam zmizeli ty dny kdy se na tomto serververi jeste RP bralo vazne ?

DIKY ZA ODPOVED... naskle

16.12.2018 11:20, naposledy upraveno 16.12.2018 11:20 uživatelem Rataj

Já v první řadě poprosím, aby se k tomu vyjádřil @Alfondra

Jinak tě mohu ujistit, že RP bereme vážně celou dobu.

Alfondra

Hráč

37
16.12.2018 11:54

Zdravím, v prvé řadě cením, že jsi si stížnost napsal. Vezmeme to postupně. Non-RP vytažení tazeru jsem řešili se supportem Dejnem, který byl na místě. Já si myslím, že byl vytažen dle RP v pořádku avšak Dejnovo rozhodnutí respektuji a akce byla sehrána znovu. Poté co jsme tě RP zatkli a naložili do dodávky jsem pomocí /me zaeRPil, že tě připoutávám. To, že v té dodávce nejsou vlivem reskinu vidět sedačky neznamená, že tam jsou, každému dojde, že tam jsou když tam ta postava normálně sedí tudíž tvé sehrání bezvedomí byla blbost jelikož jsi byl připoutaný. Poté co jsme přijeli před PČR, jsi se se mnou začal hádat, že tam pásy ani sedačky nejsou a poté co jsem tě vyzval aby jsi se v F8 podíval, jak jsem zaRPil, že tě poutám ti náhodou spadla hra. Jelikož už jsem toho měl po celém dni fakt dost, jelikož úplně stejné neRPení hráčů řeším celý den, dal jsem ti jail za odpojení z RP akce. Poté co jsi se připojil jsem ti dal unjail s tím, že to znovu zahrajeme, následovala však úplně stejná hádka s odpojením z tvé strany. Došla mi proto trpělivost a dostal jsi jail na 45 minut za "Opakované odpojení z RP akce a porušení pravidla č. 1" jail byl z mé strany oprávnění, někteří adminé za toto rozdávají bany.

K razii ve Vašem sídle se nebudu vyjadřovat, je to čistě IC věc, jen tě mohu ujistit, že vše jsme věděli IC a vše bylo také RP zahráno.

-Alfondra

magnumcz

Hráč

4
16.12.2018 12:41

a mohu se zeptat odkoho ste to teda ic zistili kdys jsme nas nikdo u zadneho nelegalni cinosti nevidel ??

magnumcz

Hráč

4
16.12.2018 12:46, naposledy upraveno 16.12.2018 12:47 uživatelem magnumcz

a rataji ted se te zeptam na otazku kdys dojede cele comando od pčr na lod odkud se kupuji diamanty a potom i k prodeji diamantu tak by se ty dva dileři mneli odstranit ne ?? kdys tam nabehne comando tak ty doleri jsou potom zatceni ne ??

16.12.2018 15:33, odstraněno 16.12.2018 15:59 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo