Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Michal Mich

1 2 3



25.2.2021 15:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.2.2021 21:46

Omlouvám se, že se po delší dobu nikdo z AT nevyjádřil, nicméně jsme to diskutovali a nemáme moc jasno, co se vlastně stalo.

Prosím, nediskutujte tu, platí tu zvláštní pravidla. Co se týče stížnosti - já chápu, že na tebe měla být přepsaná frakce, ale ke konci jsem se nějak ztratil. Co se stalo, že frakce na tebe není přepsaná, jak se stalo, že je frakce přepsaná na někoho jiného? Nemohl by se k tomu vyjádřit i Michal Mich? Potřebovali bychom to trochu objasnit.

domcanik

Hráč

6
25.2.2021 22:11

Tady by to snad mohlo být přehlednější 
Dne 12.2 jsem si řekl že bych rád se svým kamarádem (ic jarda Slizák ooc alkanic borec) zkusil zakoupit nějakou frakci.
Po chvilce mě přímo do rány vlétl inzerát kde MICHAL MICH prodával frakci Emperor. Ihned jsem ho kontaktoval, a obratem jsme se sešli u benzínky. Tam jsme se dohodli na prohlídce abychom věděli do čeho jdeme. Michal Mich nám ji v klidu ukázal, nacházela se u nějakého menšího baráčku za PSA. No tak se nám to zalíbilo a řekli jsme že to koupíme cena teda byla 2,850,000. Zajeli jsme do banky kde proběhla platba po zaplacení nám pán řekl že správce frakce vlastně není on, ale že frakci koupil a ještě dluží 1 000 000 tehdejšímu majiteli (Kenzia Blake) , tak říkal že jí to dá a ona tu frakci přepíše přímo na nás a že mezi tím nás aspon do té frakce hodí a dá nám roli majitele což skutečně udělal , problém byl v tom že kenzia blake byla naposledy aktivní myslím že tehdy to bylo nějak okolo 8dní, no tak jsem požádal MICHALA MICHA jestli by neměl ooc kontakt na Kenziu Blake abych ho mohl kontaktovat a trošku poprosit aby se připojil, no na tu otázku jsme dostali odpověd že za 500 000 nám ho dá, na což jsme samozřejmně nepřistoupili, nakonec jsme si ten kontakt našli sami pomocí tady LS učtu kde měl v popisku napsaný instagram, kam jsem napsal a kenzia blake mě normálně odpovídal a říkal že se někdy napojí  dostane milion a přepíše to . No takže jsem čekali a čekali než se napojí abychom mohli frakci naplno převzít a začít makat. Asi po dnu nebo dvouch dnech jsme byl jak já tak Jarda Slizák celý den offline, další den jsme se připojili a ani jeden z nás najednou nebyl ve frakci, a musel nás vyhodit Michal mich který si asi nechal práva jelikož Kenzia Blake byla stále offline. Hned po té co jsme teda zjistili že nás nejspíše vyhodil on tak jsme podali stížnost zde na webu a vlastně čekáme do dnes. Po nějakém čase nevím jestli to byl den nebo dva jsem napsal  Kenzie blake na ig ( kde jsem byl trošku toxický protože jsem si myslel že nás vyhodila ona, čím jsem se teda zpletl, a omlouvám se za to )
No kenzia blake mě na mojí mírně toxickou zprávu napsala že nás nevyhodila a že jestli chceme tak nás tam hodí zpět, no jenomže v tu chvíli co nás tam dala zpět tak už tam byl jiný ,,majitel,, kterého jsme vyhodili nevěděli jsme co to je zač, hned jak jsme ho vyhodili tak sem od něj přišla stížnost (Pa7r9k) sem na web. A tam jsme se dozvěděli že on koupil toto frakci (už jakoby po tom co jsme byly vyhozeni ) no a mezitím co my jsme čekali ještě na tu naší stížnost tak on už do té frakce koupil nějaké auta a celkově jí přestěhoval. Ale samozřejmě nebyl ještě správce frakce to je stále až do dnes myslím Kenzia Blake. 

To je asi tak všechno kdyby bylo něco nesrozumitelné klídně mužu zajít na tsko :) 
Hezký večer přeju.


Alkanicborec

Hráč

8
25.2.2021 22:19

Pokud byste chtěli nějaké logy buď o koupi frakce, či o mixingu Michala Micha. Rád pošlu.

28.2.2021 22:49

Omlouvám se, že to trvá tak dlouho, ale jsem teď trochu zaneprázdněný. Budu se v celé situaci muset sám zorientovat, protože je poněkud zamotaná. Řešení chvilku potrvá, ale pracuji na tom. Průběžné dotazy na vás budu směřovat sem do tématu, proto stížnost nezamykám. 

Alkanicborec

Hráč

8
1.3.2021 09:15

Nemám zajít třeba na discord či na ts3, abych ti to nějak vysvětlil?

 

29.3.2021 11:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

70Kč včera v 22:29

AsiLucker

150Kč včera v 21:08

stokly

500Kč včera v 20:41

Nejnovější uživatelé
PetrSmitkoBack

Registrován 22.4.2024

Block18

Registrován 22.4.2024

Jamalzbr

Registrován 22.4.2024