Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Celkové RP a moje otázky

1 2



23.2.2021 15:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jaucuko

Hráč

11
24.2.2021 19:18, naposledy upraveno 24.2.2021 19:27 uživatelem Jaucuko

3. Situácia ktorá vyplíva z PSA frakcie. 

Som v nej pár hodín a vidím len NonRP Driving (skákanie z kopcov, búranie do vozidiel do značiek a predmetov) bez ďalšieho RP. Vidím členov PSA na hodnostiach ktoré ja budem mať tak o 350 hodín hry ako sa kopú mlátia a smejú sa na tom v ooc chate. Ďalej vidím hráčov od PSA kompletne ničiť RP scény. Počas výsluchu sa kopú mlátia obíjmajú komunikujú v lokále a na RP situáciu moc času nevenujú.

Otázka globálne : Ako je možné niečomu takémuto zamedziť. Som človek ktorý miluje ťažké RP seriózne RP nie som zvykbutyna to že niekoho chytím a človek mi vynadá v lokále ako poslednej kur***e preto prosím hlavne admin tím o nejakú radu ako sa tomuto vyhnúť šiel som k PSA lebo som si myslel že polícia bude mať RP na vysokej úrovni tu som asi šlapol vedľa.

 

Som v nej pár hodín a vidím len NonRP Driving (skákanie z kopcov, búranie do vozidiel do značiek a predmetov) bez ďalšieho RP.
"Búranie do vozidiel" Víš ono, tomu se říká RAM, dokonce k tomu máme na autech i vytlačovací nárazníky.
"Búranie do předmětov" Ono, když policejním autem ve 120 narazíš do krabičky cigár, co máš dělat?
K tomu skákání z kopců a bourání do značek, k tomu slouží příkaz /report, určitě ho znáš.

Vidím členov PSA na hodnostiach ktoré ja budem mať tak o 350 hodín hry ako sa kopú mlátia a smejú sa na tom v ooc chate. -
Pokud se toto děje, opět podej si report ve hře, nebo je na to upozorni, klidně na discordu.

Ďalej vidím hráčov od PSA kompletne ničiť RP scény.
K tomuhle bych tě prosím požádal aby si napsal trošku víc, protože si nejsem vědom, že to dělaj.

Počas výsluchu sa kopú mlátia obíjmajú komunikujú v lokále a na RP situáciu moc času nevenujú. -
Opět, mám naRPeno u PSA víc, než dost hodin a nikdy jsem neviděl fetkařit PSAčko u výslechu.
Objímajů, komunikujů v lokále - Hádám, že myslíš například mě, ale napadlo tě, že to objetí je IC a ne OOC?, Ano na stanici se bavíme ICly i v Local OOC, ale nejsem si vědom, že by někdo z PSA naschvál narušoval IC akci v OOC  chatu, pokud máš jinou zkušenost, logy se ukládají automaticky a poprosil bych, aby si mi je poslal na dis "jaucuko#5757".

šiel som k PSA lebo som si myslel že polícia bude mať RP na vysokej úrovni tu som asi šlapol vedľa. -
Ano, RP v PSA má ještě pár věcí co zlepšit, ale na tom se pracuje, pořádají se výcviky a podobně, ale protože vím že si ze SAMPu napíšu ti proč to tak je. Je to stejný problém jako byl na SAMPu, když začal LARP průměrný věk komunity nebyl až tak vysokej, myslím že v roce 2013-14 začal. V tý době byla komunita poměrně mladá a to včetně roleplaye, pořádný RP (který ty bereš jako standart) tam taky nezačal hned. A stejný problém je tady, máme poměrně mladou komunitu hráčů a to je problém který vyřeší pouze čas, který budou mít ty hráči naRPený. Ber v potaz to, že nám na serveru hraju 150 hráčů denně (v podvečerní špičce). Třeba 30% z nich jsou lidi, co mají naRPeno míň jak 50 hodin, teprve se RP učí a to je třeba věc co mi vadí, spousta lidí, pokud nováček mixuje tak napíše "mixuješ debile", ale ten nováček neví co je to mixing, proč mu nenapsat "Ahoj, pokud nevíš co to mixing je, možná by bylo na místě zeptat se nějakého helpera, jestli bys nemohl být zaučen přes /hc", tohle je věc kterou prostě spousta lidí nedokáže pochopit, ještě nemají tolik zkušeností a jak říkám, tohle je věc kterou dokáže vyřešit jen čas a trpělivost komunity. (Nemluvím tu o výjimkách, které to přišli pouze potrollit, na ně tu máme perma ban)

EDIT: k tomu, že my nejsme v 80% ti, kteří začínají local ooc přiložím i toto video například.
https://youtu.be/Lef_jMDOvZg
Mimo to, že v 150 bez helmy na motorce fakt nepojedeš (ze stejnýho důvodu jako nepojedeš se zdvihnutým visorem na helmě), tak možná došlo k dorušení postupu, ale ICly.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~16

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024