Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení: CS:GO - Skimo A-T vs Skimo Players turnaje

ice

Hráč

18
23.2.2021 22:16, naposledy upraveno 23.2.2021 22:24 uživatelem ice

Zdravím Anxicek

Dnes 23.2.2021 probíhal turnaj ve hře CS:GO, ve které se účastili převážně hráči ze serveru SkimoRP.

Kdy turnaj probíhal?

Turnaj probíhal od 17:00 do 21:45.

Kolik soutěžilo týmů?

Týmů se poskládalo 12. Tudíž něco okolo 60 hráčů.

Kdo vyhrál?

Tak na stupni vítězů skončil tým:  1. místo: sk3r0

2. místo: Stara Bieda

3. místo: Aspect team

Gratuluji.

Foto výherců a pavouka:

Omluva:

Rád bych se omluvil všem účastníkům za:  1. Zpožděný start z technických důvodů.

2. Velmi chaotický začátek, který přinesl dlouhou čekací dobu na volný server.

Mrzí mne že se to takto komplikovalo ze začátku, bylo to následkem změny celého turnaje a ve spěchu jsem se snažil vše předělat a stíhat, ale bylo to velmi složité a bylo toho moc.

Hlavně se omlouvám lidem, kteří čekali na svůj první zápas skoro 2 hodiny, vám patří mé upřímně "promiň". Byl to první turnaj co jsem organizoval, tak se příště poučím a

slibuji, že to bude líp organizované. Tímto se dostáváme k dalšímu bodu tohoto témata a to je.

Poděkování:

Začnu tím že chci poděkovat z celého srdce panu @arciCZ bez kterého by tento turnaj nejspíš neproběhl. Arci nám poskytl 3 servery na hraní a celkově své služby.

Dále bych rád poděkoval všem co se zůčastnili, ať už prohráli nebo vyhráli jsem rád že jste se účastnili na mém prvně organizovaném "turnaji", moc děkuji.

Hlavně jsem koukal, že jste neporušovali pravidla, co se týče "cheatů" a také že to nebylo toxic. (Teda skoro)

Také mne potěšilo, že si i náš AT ze SkimoRP složili tým a zůčastnili se taktéž, za to vám také děkuji.

@neznamy#598 @acaBeNendohzoR @Petriik1 @sandlerino @Derbyss

Závěr:

Zakončil bych to tím, že na to jak chaotické to bylo, jsem si to moc užil a doufám že i vy. Pokud bych měl v plánu něco dalšího podobného, tak budu rád

pokud se opět přihlásíte, tentokrát už budu lépe připraven a možná budou i větší ceny. 

Blahopřeji vítězům a čest poraženým.

Jak se řiká: "Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se."

S přáním hezkého zbytku večera

Anxicek