Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mechanici

1 2



STAVIK

Hráč

17
24.2.2021 21:59

Mám návrh ohledně mechaniků a celkově oživení tohoto druhu RP. Napíšu to v jednotlivých bodech a budu rád za názor ostatních nebo doplnění návrhu

Návrhy:

  • Smazat všechny mechanic moduly a vrátit majitelům coiny
  • Vytvořit 2-3 dílny a udělat konkurz do vedení, aby to měl člověk který o autech něco ví a vybíral by schopné mechaniky
  • Vypnout možnost použiti P&S v době, kdy jsou mechanici online
  • On/Off duty systém k návaznosti na předchozí bod
  • Když už tu jsou přeskinované auta, tak jim nahrát tuningové díly XFlow/Alien které k jednotlivým modelům patří 

Výhody:

  • Oživení mechanik RP
  • Možnost si nasadit tuningové díly přesně na auto (a né že budu mít nárazník metr za autem)
  • Kvalitnější RP

Michael

Hráč

19
24.2.2021 22:19

Ahoj,

s tímto plně souhlasím, jelikož plno hráčů zneužívá opravování aut. Bohužel nejsme schopni odfiltrovat všechny tyto nešvary, které se tímto snaží škodit společnosti. 

 

Regi

Hráč

21
24.2.2021 22:33

Souhlasím se vším kromě prvního bodu u návrhů. Jsem proti tomu, jelikož některé frakce se specializují přímo na servis vozidel a další to mají jako doplňující službu. Není jich zrovna málo.

Spíše bych ten modul Mechanic upravil tím stylem, že by šlo pouze opravovat či upravovat vozidla pouze v interiérech mechanických dílen. Dál udělat systém, který by za zmíněné služby na vozidle vydělával peníze pro frakci jako zisk u člena frakce, který je zaměstnán jako mechanik.

STAVIK

Hráč

17
24.2.2021 23:15, naposledy upraveno 24.2.2021 23:17 uživatelem STAVIK

No právě takhle se tu vytvoří těch dílen hodně. Mě jde o to aby si to neotevřel každý druhý, kdo ví jenom jak vyměnit kolo a nenabral tam lidi s podobnou znalostí. To je právě celý ten kámen úrazu. Takhle by se udělal wipe, A-Team by udělal těch pár kvalitních dílen a ti co to dělají pro RP by dělali mechaniky bez ohledu na to, jestli jsou ve vedení nebo ne.

Holub

Hráč

46
24.2.2021 23:25, naposledy upraveno 24.2.2021 23:26 uživatelem Holub

O tomhle jsem se již bavil s několika lidma a souhlasím se vším krom třetího bodu. On ten třetí bod je takový o hubu pro lidi, kteří se pohybují mimo herní zónu. Tam bych jim nechal možnost užít P&S, ale za daleko vyšší částku nežli u mechanických frakcí. Proč? Protože zkuste si volat G66, že potřebujete odtah do nějaké prdele světa u Bayside. Ti hráči jsou kolikrát rádi, že znají části herní zóny, natož kupříkladu El Quebrados. Zde je pro hráče snažší si někoho zavolat, po zaRPení odtáhnout auto na laně k nejbližší dílně, byť za mnohem vyšší částku.

Ad tuningové díly - údajně některé ID/tuningové díly způsobují pády hry. Pokud se zjistí které to dělá, tak nemám problém je hodit do ticketů (a čekat).

Zeintar

Hráč

49
25.2.2021 00:18

Ad tuningové díly - údajně některé ID/tuningové díly způsobují pády hry. Pokud se zjistí které to dělá, tak nemám problém je hodit do ticketů (a čekat).

 

Všechny rooftops a některé lampy na vozidlech.

Pak ještě některé nárazníky (Ale jen, pokud se nacházejí v blízkosti otevíratelné garáže, tudíž např. safehouse, nebo PaynSpray)

bachadrak

Hráč

4
25.2.2021 08:59, naposledy upraveno 25.2.2021 09:00 uživatelem bachadrak

Plně Souhlasím, jenom bych udělal nabor do těch dílen co nejrychleji a nechal bych na serveru jenom 2-3 dílny jak píšeš. nechal bych třeba corrnet a g66 to jsou ty 2 nejznámější. Je to dobrý nápad jenom už pro to protože bude lepší RP a ještě k tomu lidi nebudou jezdit tak rychle aby nenabourali protože u mechaniku to stojí více ta oprava.

Sensei

Hráč

27
25.2.2021 09:04

@Regi ale tu je problém, že ti kludne si možeš naložiť nejaké diely a náradie do auta a prísť na miesto. Skôr by som videl riešenie vo vytoverení nového príkazu /mme (/mechanicme? :D :D ) kde by si tento príkaz musel použiť aspoň 5krát až potom by bolo možné opravit/vylepšiť.

 

Teraz sa trošku rozpíšem, kludne stačí čítať každé druhe slovo. :)

S bodom číslo JEDNA zásadne NESÚHLASÍM, nemôžeš zobrať niečo za čo niekto utratil reálne peniaze. Radšej by som zvolil možnosť predať to naspäť za vrátenie kreditov no nie celkové zrušenie. Taktiež je riešenie urobiť mechanic modul limitovaný.

S bodom číslo DVA NESÚHLASÍM  no skôr by som to riešil cez ťažšie a prepracovanejšie nábory alebo že hráč musí mať aspoň 50hodín aby mohol RPiť mechanika alebo proste celkovo urobiť návod na fóre. Helperov je dosť, činte sa. Alebo to urobiť na obmedzený počet a teraz si daný majiteľ mechanic moduly premyslí či to dá niekomu kto si to zaslúži alebo dá pravomoci každému druhému. 

Bod číslo TRI je OK, no no nevypýnal by som ich úplne, pretože na SAMP bol problém že mechanic sa dal onduty a behal kade tade. Alebo si musel hladať po všetkých garážach kde ten mechanic je. Tým pádom buď urobiť možnosť v P&S dať príkaz /garages a ukáže ti zoznam onduty mechanicov a gáráže a vlastne celkovo urobiť P&S drahšie aby to odrádzalo ľudí celkovo od NONRP-Drivingu a chodenia do P&S ale namiesto toho ísť radšej do servisu. Poprípade dobrá možnosť môže byť, že každý P&S bude mať vlastné náhodné ceny ako su zákazky TRUCKER modulu (iba1-2k hore dole) A celkovo P&S mimo hernú zónu, čím je ďalej môže byť lacnejší.

OK

OK

Výhody- OK

 

(Kludne to všetko prešpekulujte. Scrpituje Rataj, nie my. :D)

25.2.2021 12:03, naposledy upraveno 25.2.2021 12:04 uživatelem Rataj

Spíše zvažuji nějaký skript na pokročilejší tuning dílny (kterých by právě bylo méně) a ty by mohli upravit i handling vozidla (pouze decentně) pomocí výměny různých dílů na vozidle.

Samozřejmě je to náročné a teď jsou jiné plány, takže to nečekejte v brzké době, avšak viděl bych v tom řešení mechanického RP.

Pay&Spray bych určitě nevypínal. Pokud chce hráč ušetřit, stejně si raději zajede k mechanikům.

S omezením mechanic menu na dílny (interiéry), jak zde bylo zmíněno, souhlasím. Určitě by se tím vyřešilo dost problémů. Avšak ponechal bych možnost auto opravit trochu (do pojízdného stavu) i kdekoliv jinde.

Větší problém vidím třeba v odtahovkách. Když si rozbiju auto, volám odtahovku a ještě nikdy nepřijela. Samozřejmě je to tím, že to má jen jedna frakce, ale zase uvolnění odtahovek pro všechny by znamenalo rozsáhlé krádeže vozů odtahováním a jiné podobné problémy. Napadá vás nějaké řešení na tohle?

bachadrak

Hráč

4
25.2.2021 12:27, naposledy upraveno 25.2.2021 12:29 uživatelem bachadrak

Odpověd na ratajovo komentár :

 

Ono to že lidi jezdí spíše opravovat k mechanikum neni pravda, vždicky když sem v montgomery u benzinky tak tam jede tak 10 lidí za minutu si opravit auto přitom do dílen vidim tak 1 za hodinu někoho přijet opravit auto většinou tam spíše chodí pro tunning nepř. tint,křídlo,hydraulika,barva,barva světel, atd ale to už většina lidí má takže do dílen se moc nejezdí. Proto vznikl tenhle navrh že by se vypnuly Pay&Spray když jsou mechanici na serveru a jsou ve službě, ale když by nebyli ve službě a na serveru by ani nebyl mechanik tak by se Pay&Spray zapl. A taky je to kvuli RP protože počkat 5 sekund na místě a máš opravené auto :/ to moc real neni. 

(toto byl čistě muj nazor nemusíte hnedka hazet hate :) )

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~143

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024