Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - rhyme


25.2.2021 22:06, naposledy upraveno 25.2.2021 22:26 uživatelem Rhyme

Dobrý večer celé komunitě, dnes sem dostal svůj nejdelší ban za ALT to ALT na 336h a svou první permu na serveru Skimo od administrátora Falleagle ve 20:42 dnešního večera.

K banu na 336h se vyjadřovat nechci, jelikož byl plně oprávněn. Jsem si vědom toho, že jsem se tohoto porušení pravidla dopustil a lituji toho. Zmiňuji to z toho důvodu, že tento ban na sebe navazuje s perma-banem.

Když mi byl BAN udělen, tak sem se velmi divil, protože sem si v ten moment žádného alt-to-alt nebyl vědom, říkal sem si, sakra vždyť sem nic nealtoval. Teď jsem zde na své jiné postavě a ani sem si nic nekupoval a byl sem si až 100% jist, že muselo dojít k záměně ID hráčů. Po chvíli mi přátelé řekli, že dostal BAN i můj kamarád ToxicCZ a v ten moment mi to docvaklo, že jsem někdy 21.02. 2021 altoval ze své vedlejší postavy na mou hlavní postavu právě se svým kamarádem. Altnul sem zrovna nemalou částku a byli to 3 miliony korun.

V ten moment sem si psal s jedním členem AT na našem soukromém discordu a právě sem se vyjádřil v tomto ohledu, že tomu nerozumím. Člen AT se vyjádřil i v jejich admin chatu a právě Falleagle to bral jako lhaní administrátorovi. Došlo řekl bych dle mého k takzvané slovní hříčce a k velkému nedorozumění. Dám i dolu pod tuto zprávu mé vyjádření, že sem vážně nechápal proč sem dostal tento BAN za ALT to ALT.








Rád bych tímto zažádal o zrušení perma-banu a následné diskuzi. Děkuji Vám za přečtení a přeji příjemný zbytek večera.

-Rhyme 


25.2.2021 22:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~41

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo