Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Záznamník


honzikkcz1

Hráč

3
26.2.2021 10:48

Zdravím, rád bych aby se přidal "ZÁZNAMNÍK". 
Jak by to vlastně fungovalo? 

Tak, že bychom měli v mobilu v nastavení kolonku Záznamník - ON nebo OFF. Poté když nám někdo zavolá a nebudeme to brát tak můžeme nastavit vlastní zprávu. Například: "Dobrý den, momentálně jsem zaneprázdněn zanechte vzkaz.", zprávu bychom si mohli měnit pomocí kolonky: Změnit zprávu. Tak že kdybychom na to klikli tak nám to napíše: Napište zde vzkaz

Jak bychom vlastně přehráli vzkaz?

Přehráli bychom to na nové "ikonce" kde by byli napsány čísla (popřípadě jméno kontaktu). Na které bychom klikli a ono by to přehrálo ve zprávě v četu například: "Dobrý den, víte jak jsme se domluvili na tu schůzi? Rád bych ji přesunul.". Ke všemu bychom mohli mazat ty "Záznamy" a nebo si je můžeme klidně nechat. Záznamy by se nemazali. 

A jak vlastně bychom poslali ty záznamy?

Vlastně tak, že když nám to nezvedne nebo nemá signál či není na hře, tak by to napsalo tu zprávu například: "Dobrý den, momentálně jsem zaneprázdněn zanechte vzkaz.".
A poté by byla možnost si vybrat zda to típneme či zanecháme vzkaz. Když klikneme na: "Zanechám vzkaz" tak vzkaz napíšeme pomocí /p .

A to je vše. Budu rád kdyby se to splnilo, usnadnilo by to spoustu věcí, ale zase je tu SMS. Ale stalo se mi že SMS nedorazila takže myslím že záznamník je dobrá volba.

Předem děkuji za odpověď.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

sobota 16:00

Kdo je online?
golfik34

15Kč včera v 23:50

golfik34

15Kč včera v 23:49

golfik34

50Kč včera v 23:49

Nejnovější uživatelé
raxgax

Registrován 17.4.2024

Petronelus

Registrován 17.4.2024

westarSK

Registrován 17.4.2024