Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kupování domů a garáží

Nikush

Hráč

12
26.2.2021 11:23

Ahoj,

už delší dobu mě štve, že si lidi kupují garáže, které jsou s domem na jednom pozemku.

Nedokážu to úplně vysvětlit, tak tu pošlu obrázek :

Prostě garáž někdo vlastní a dům ne, takže kdyby byl například zájemce o dům a koupil ho, tak by na pozemku měl pořád někoho, protože garáž vlastní někdo jiný. Tak mě napadlo, že by se tyto domy s garáží daly koupit jen dohromady, nebo tak něco.

Doufám, že jsem to dobře vysvětlila. Budu ráda za každý váš názor. :heart:

Kubby

Hráč

64
26.2.2021 11:33

Ahoj,

tohle jsme již dříve řešili s @Holub IC cestou formou podání návrhu na zákon krajské radě..

Návrh byl zamítnutý, ačkoliv jsme tohle chtěli řešit IC.

Bohužel sám teď nevím, jak dále pokračovat a nejspíše to bude asi až na Ratajovi, jak se rozhodne.

Avšak s návrhem bych souhlasil, jelikož je to někdy fakt otravné, nebo prostě udělat nějaký IC zákon, který tenhle problém vyřeší.

Holub

Hráč

51
26.2.2021 11:35

@Nikush Prostě ten dům kup a vlastníka potáhni k soudu. Mělo by být rozhodnuto ohledně vyvlastnění garáže. 

Jinak ten zákon zastřešoval právě takové případy, no. 

26.2.2021 13:02

Já to řešil reportem kdy mu tu garáž admin prodal.

Sensei

Hráč

28
26.2.2021 18:42

Tak s domom by mal ísť aj pozemok tým pádom vlastník garáže má interiér na tvojom pozemku, takže adios, nie je o čom.