Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do řad zdravotnické záchranné služby

1 2



nnRayy

Hráč

29
5.3.2021 14:06, naposledy upraveno 5.3.2021 14:31 uživatelem nnRayy

OOC]

Přezdívka: Adameeq

Věk: 14

Jak často můžu být na serveru: Jelikož je teď tahle doba, tak klidně i skoro celý den. Samozřejmě mám taky nějaký povinosti, tak si občas odskočím. Když začne ta škola, tak budu aktivní 4 hodinny denně. Víkendy, to klidně fakt celý den bez přestávek. Takže jsem poměrně aktivní člověk.

[IC] 

Celé jméno: Lea Neskova

 

Věk: 26

Kontakt: 601170

Životopis: Zdravím, mé jméno je Lea Neskova. Pocházím z Německa, přesněji z Mnichova. Už jako malý, jsem byla šikovné dítě, a pomáhala jsem co jsem mohla. Rodiče mě to hlavně učili, byla jsem fakt hodné dítě, a všímala jsem si většinou svého. Už na základní škole, přesněji na prvním stupni, ve čtvrté třídě, jsem se začala zajímat o Lékařskou stránku, a strašně mě to zajímalo. Sice jsem byla slabý člověk, a nemohla jsem koukat na ty operace, ale postupem času, jsem se začala zajímat i o tohle, a přestalo mi to vadit. Na druhém stupni, už jsem věděla základní věci, ošetřit člověka, a uměla jsem, to co by měl umět každý žák. Začali přijímačky na školy, já jsem si vybrala Střední zdravotnická škola. Tam mě to začalo naplňovat ještě více, a věděla jsem, že budu jednou dobrá. V pohodě jsem vystudovala střední školu, a poté začali přijímačky na vysoké školy. Řekla jsem si, v tomhle oboru jsem dobrá, tak proč nezkusit i něco jiného. Tak jsem si vybrala, Vysoká škola BC. bezpečnostní managment. To už bylo trochu těžší, ale zvládla jsem to. No, a poté to začalo. Vybírání práce, šla jsem zkusit řidiče sanitky, a to mi celkem šlo. Nejdřív jsem byla ve zkušební době, a asi po 4 měsících jsem byla povýšena na normálního řidiče. Řekla jsem si, chci se posunout výš a výš. Takže jsem si podala přihlášku na výjezdový lékař, a to mi vyšlo. To bylo ještě v Německu. Asi před rokem, jsem se přestěhovala jsem, a zatím jsem byla jen u HZS. Do ZZS chci jít proto, aby jsem pomohla našim občanům, a pomohla hlavně naším kolegům.

Proč se chci přidat k ZZS: No, jak jsem říkala. Jsem zkušená a nadaná pracovnice, která tomu rozumí. Nechci to dělat jen kvůli sobě, ale hlavně kvůli lidu, a aby vše bylo v pořádku. Když si jezdím po ulici, a vidím jak každý, se vybourá a je málo složek, tak si říkám, že fakt musím zasáhnout a pomoc. Jinak informace jsou v mém životopisu.

Lea Neskova. 

Děkuji, a nashle.

Sľubujem, že nebudem otravovať vedenie frakcie na serveri, Discord či na Teamspeak so žiadosťou rýchlejší vyhodnotenie

7.3.2021 18:15, naposledy upraveno 8.3.2021 01:08 uživatelem SedliX

ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA SAN ANDREAS

VÝJEZDOVÁ ZÁKLADNA MONTGOMERY


Vážení uchazeči,

pro změny ve vedoucích funkcích na naší výjezdové základně nábor k aktuálnímu datu a času uzavírám. Ještě dnes probereme podané přihlášky a některé z Vás si pozveme na pohovor. Buďte proto, prosím, trpěliví a vyčkejte, dokud se zde neobjeví vyhodnocení přihlášek.

Za personální oddělení výjezdové základny Montgomery se omlouvám za komplikace, které vznikly a za zdržení, které v přijímacím procesu tyto komplikace představují.

 

s pozdravem,

MUDr. Tomáš Beneš, Ph.D. - Vedoucí lékař výjezdové základny


Nový příspěvek z 8. 3. 2021 1:05

 

Vážení uchazeči,

 

na mimořádné schůzi vedení Výjezdové základny ZZS SA Montgomery jsme se shodli, že stornujeme toto přijímací řízení včetně všech přihlášek v něm obsažených. Omlouváme se, ale z interních důvodů, které v tuto chvíli nemůžeme prozrazovat, nejsme schopni žádnou z přihlášek objektivně vůči ostatním vyhodnotit. Prosíme všechny uchazeče, aby po otevření nového přijímacího řízení zaslali novou přihlášku. Celou situaci se snažíme vyřešit co možná nejrychleji.

 

Tomáš Beneš, vedoucí lékař výjezdové základny

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~23