Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


neznamy#3810

Smazaný účet

4
28.2.2021 17:05

Dobrý den, dostal jsem ban na 6 hodin normálně bych to neřešil ale dostal jsem ban neprávem protože hráči kteří mě okrádali mě vybourali v motorce ve velké rychlosti při které by to těžce rozdýchávali plus dostal jsem ban za nesmyslné add v autě k tomu se také vyjádřím v tom autě to už bylo když jsem je kupoval a nevěděl jsem že to tam nesmí být kdybych to věděl tak si to dám pryč prosím aby se mi k tomu vyjádřil admin který mi dal ban.

Vím že nemám žádný důkaz ale to není vážně fér polovina mích banu jsou to že nějaké děti lžou a vymýšlí si a vážně mě to štve.

28.2.2021 18:21

Je mi líto, ale bez důkazu jsem nic dělat nemohl. Každopádně byl důkaz že jsi neodpovídal na /me ani /do, ptal jsi se do localooc co se děje a pak jsi z auta utekl ven, tohle vše je na videu které mi bylo zasláno. 

Ohledně toho nesmyslného popisu v ed, ano, potom mi došlo že už to tam bylo a ban ti zkrátím.


Powered by LeoSight IFS
LT~29