Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dostal jsem permu.


neznamy#3302

Smazaný účet

2
28.2.2021 19:17, naposledy upraveno 28.2.2021 19:41 uživatelem neznamy#3302

Dobrý den, dostal jsem perma ban dne 26.2.2021 14:40, za Odpojení z RP scény, vím byla to chyba že jsem se odpojil, a vím že mam moc banu, ale mam také duvod proč jsem se odpojil, a proč mam tolik banu.

Důvod: Všechno to začalo tak že jsem jel od PSA k benzíně, a srazili jsme se nějakým človékem, začali jsme to řešit že tam přišel pán z PSA, vyřešili jsme to tak že mi tu nehodu zaplatí, a řekli jsme si že mam zaparkovat blízko garaží, řekl jsem okey jedu. A najednou vidím jak psala osoba že mě poznává že jsem Katie_Lee, ale byl jsem jinak upravený, a jiný skin, takže ta dotičná osoba z PSA mě nemohla poznat, osoba ktera mi dělá problémy furt se jmenuje Jeffrey_Scott, což na to on nemohl poznat kdo jsem. tak jsem si nasednul do auta že jdu ješte vyřešit tu nehodu, a on najednou za mnou jede, a začne houkat uplně zbytečne že jsem nic neudělal, řekl jsem okey, ptal jsem se co jsem udělal, a on řekl že jsem Katie_Lee že mam nějaké problémy u PSA, tak jsem psal OCC že jak mě mohl poznat, když jsem byl jinak upraveny, a najednou se ptali že chtějí doklady, ale proč když jsem nic neudělal, a veděli, že řeším nehodu, a rešili svoji RP akci, tu bouračku neřešili, a uplně zbytečne mě zastavili, tak jsem řekl že to jdu přeparkovat k Pizzerie, přeparkoval, vzal jse si kuklu, a což jak mě mohl poznat když tam bylo několik lidi, zrovna mě když jsem měl kuklu, na což jsem šel do Pizzerie, a odpojil jsem se. Vím byla to chyba že jsem to odpojil ale tento člověk Jeffrey_Scott mi dělá pořád problémy, nesnáší mě přes IC Osobu Denise_Svoboda tak využil Jeffrey_Scotta protože je tam PSA. např jedu přes město 30 Km/h a prostě po mě jede, a to už není RP, protože přes IC Osobu Jeffrey_Scotta vubec nezná Katie_Lee a dělá že se známe. vždy se ujistuje že je to moje jmeno, když mě vidí, tak po každé mě zastaví ale okey. Takže toto byl duvod, proč jsem se odpojil.

Logy: piše že mně poznal: 

26.2.202112:35:06[Čeština] Jeffrey Scott říká: Ja viem kto

26.2.202112:35:09[Čeština] Jeffrey Scott říká: Katie

jak jsem psal že jsem vypadal jiny takže NON RP.

 

Proč mam tolik banů ?

Důvod: Bany mam kvuli Jeffrey_Scott, mam tam non rp jizda, atd.. ted si budete řikat proč vůli němu co?

je to zcela jednoduché, když Vidí Jeffrey_Scott, že jsem to ja, tak hnedka po mně jde a houka, a vždy si něco  vymyslí, protože nemá mě rád přes postavu Denis_Svoboda, a Jeffrey_Scott vůbec nezná Katie_Lee IC, pořád má něco kvuli mě, tak vždy ujedu, a vždy naschval něco udělal NON RP, protože on též nehraje RP, a vždy to odnesu já. Podle mě není RP, že bezduvodně mě zastavuje, když jsem vůbec nic neudělal.

 

Omluva: Zkrátka jsem chtěl říct, že se velice omlouvám co se stalo, a chtěl bych unban, a dost mě mrzí že to prostě Nerpím, vím měl bych to erpit, ale pochopte mě ted vy, že to pořád Erpit, když dělá naschvali, takže se velice omlouvám a chtěl bych nějakou reakci, a uvědomuji si co jsem udělal a hodně mě to mrzí, takže se ješte jednou omlouvám, děkuji za pochopení.

 

Pozdravem: Black

28.2.2021 19:34, naposledy upraveno 28.2.2021 19:35 uživatelem DeePee

No vec číslo jedna: Za žiadneho Daniela Svobodu nehrám.

2. IC sme sa stretli max 3x takze neviem o com hovoríš že vkuse ta zastavujem reálne 3x sme sa stretli (raz keď si utekal na scanii ( tam bol ban za tvoj waterescape), keď ta zastavil s Romanom policajt, a keď sme ta s Jacobom chytali v MG)

3. Poznám ta lebo si priateľka môjho dobrého kamarata ktorý mi o tebe hovoril, robíme v 2 takých istých firmách na ktorej sme sa aj stretli + keď ta zastavil policajt s Romanom

 

28.2.2021 19:36, odstraněno 28.2.2021 19:40 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

39
28.2.2021 22:15, naposledy upraveno 28.2.2021 22:26 uživatelem sandlerino

Uzavřel bych to jednoduše. Měl bys mít na paměti, že na pozastavení RP nemáš pravomoce a důvod odpojení z RP neexistuje.

Ban bude zkrácen na 336 hodin. Pokud i ten tě nenaučí dodržovat pravidla, znovu sáhnu po permanentním banu, který skutečně permanentní bude.


Powered by LeoSight IFS
LT~45