Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Noepravneni ban


WOXOFF

Hráč

4
1.3.2021 14:31, naposledy upraveno 1.3.2021 14:32 uživatelem WOXOFF

Dostal som ban na 6h za non rp injures. Pravda je taká že som išiel na motorke a zrazu v opačnom smere sa vyrútili policajti ktory do mna naburali a ja som spadol z motorky. Po asi 5 minutach lezania na zemi som sa postavil a isiel s nimi riestit to preco sa o mna nikdo nezaujima:Pisal som im do chatu a oni mi dali uplny ignor.Pod ddalsich 5 minutach ignoru som sa na to vykaslal a odisiel ked ma vsetci ignorovali. Po nejakom case som z nicoho nic dostal ban na 6h za non RP injures

 

 

 

Chyba v nadpise (neopravneny)

 

1.3.2021 14:58, naposledy upraveno 1.3.2021 15:02 uživatelem Rataj

No tak já sem znovu vložím video, které jsem vložil k žádosti o unban hráče, který byl této akce také součástí a také neRPil Injuries:

Ale hodím se tam také pokračování, na kterém skutečně neRPíš žádná Injuries a jenom pobíháš kolem, než jsi z místa prostě jenom tak odjel, což už jsem spectoval (několik vteřin po skončení videa, jelikož dle PM lze poznat, že jsem prvně spectoval špatného člověka, jelikož mi bylo nahlášeno ID 18, místo maskovaného I8, to se může splést).

Pokud jsi přesvědčen, že jsi někde mezi prvním a druhým videem skutečně ležel na zemi, možné to je, avšak to nestačí. Musíš RPit Injuries užitím příkazů jako jsou /me, /do a /status. A pokud tvé zranění někdo IC ignoruje, není to důvod k tomu se zvednout a odjet.

Zkrátka jsi neRPil Injuries, za to jsi byl právem potrestán.

WOXOFF

Hráč

4
1.3.2021 15:02

Ležal som /fall postavil som sa a dal /me krváca. Po chvíli keď ma ignorovali som si vytiahol lekárničku a dal /me vyberá obvaz a obvazuje sa. Potom  som prišiel za nimi a úplne ignorovali

 

WOXOFF

Hráč

4
1.3.2021 15:03

Medzi 1. a 2. videom je asi 7minut času

Petriik1 udělil za tento příspěvek varování: Double post
1.3.2021 15:08

V tom případě by se stále jednalo o nedostatečná Injuries.

Dále se nauč používat /status, můžeš tím popsat svá zranění a všichni je uvidí napsané nad tvoji hlavou, stejně tak si po obvázání ruky můžeš do statusu připsat, že máš ruku obvázanou.

Pro porovnání, moji postavu dnes v 11:20 postřelili, nedal jsem si obvaz a nepokračuji jenom tak dál v hraní, byl jsem hospitalizován, teď je 15:05 a já jsem IC stále v nemocnici. RPím totiž následky.

 

Vzhledem k tomu, že je to tvůj 2. trest, jsem ochoten zvážit zkrácení tvého banu.

Nahraj logy z tvého RPení Injuries, odkaz mi pošli do soukromé zprávy.

Pokud jsi Injuries RPil, avšak pouze nedostatečně, ban ti zkrátím.

WOXOFF

Hráč

4
1.3.2021 15:11

Mám problém.Neviem ako poslať a otvoriť veci z logu

 

WOXOFF

Hráč

4
1.3.2021 15:12

A áno uznávam že to bolo nedostatočne. Pridal by som na server že pred udelením banu vás admini kontaktujú

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Double-post
1.3.2021 15:18, naposledy upraveno 1.3.2021 15:20 uživatelem Rataj

Logy se nahrávají sem:
https://leosight.cz/logs/

Pokud si nevíš rady, použij tento návod:
https://leosight.cz/forum/topic/2285

A očividně se ti bude do budoucna hodit i tento návod:
https://leosight.cz/forum/topic/1784

Pokud akce ještě probíhá, tak do ní zasáhneme (kdybych tě zastihl ještě u té akce, tak bych ti napsal ať RPíš Injuries, případně ti s tím poradil). Když už ale akce skončí (ujedeš), tak už je na místě udělení trestu, jelikož čas vrátit neumíme.


Powered by LeoSight IFS
LT~60