Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

📙 Tiskové zprávy


1.3.2021 16:48, naposledy upraveno 1.3.2021 16:52 uživatelem Rataj

Tisková zpráva - Zabezpečení pokrytí mobilním signálem

1.3.2021


Dne 26.2.2021 vyhodnotila Armáda San Andreas stav vysílačů mobilního signálu za hrozbu pro bezpečí občanů. Úkolem armády je chránit občany a ačkoliv oprava vysílačů nespadá do kompetencí ANTARESu, nýbrž do kompetencí RCN, zapojili jsme se do dobrovolnického projektu opravy všech vysílačů.

 

nadporučík Ulrich Prentiss, ředitel ANTARES

 

Před Po

V tento den bylo na území San Andreas 31 nefunkčních vysílačů, které jsme všechny opravili.

Následující 3 dny jsme situaci aktivně monitorovali a řešili veškeré výpadky, které nastaly. Podařilo se nám tak zajistit stabilní pokrytí mobilním signálem na téměř celém území San Andreas.

Tím samozřejmě nekončíme, dále pomáháme tento stav udržet a taktéž naši zaměstnanci vypracovali návrh na vybudování nových vysílačů, který již pravděpodobně doručili krajskému zastupitelstvu, případně jej doručí nově zvolenému zastupitelstvu po volbách.

ANTARES - Jsme tu pro vás!

8.3.2021 13:25, naposledy upraveno 8.3.2021 13:30 uživatelem Rataj

Tisková zpráva - Nález mrtvého těla v řece

8.3.2021


Dne 7.3.2021 zpravodajská služba Armády San Andreas nalezla při zkoumání satelitních snímků zcela náhodou zvláštní objekt v řece pod mostem mezi obcemi Montgomery a Blueberry.

Při dalším zkoumání snímku, zvýšení kontrastu a odbarvení bylo zjištěno, že se jedná o mrtvé tělo.

Na místo byla tedy ihned povolána hlídka PSA a koroner.

Dva civilní zaměstnanci ANTARESu mezitím (jelikož hasiči byli v tuto chvíli příliš zaneprázdnění) pomocí vlastního motorového člunu a potápěčské výbavy pomohli vytáhnout tělo z řeky a dopravit jej na břeh.

Tam došlo ke zjištění, že tělo muselo v řece ležet nejméně 3 měsíce; sebevražda byla vyloučena.

24.4.2021 19:47

Tisková zpráva - Krádež letadla RCA

24.4.2021


Dnes okolo sedmé hodiny večerní zaznamenalo ŘLP na radarech osobní letoun Red County Airlines, který neohlásil svůj vzlet a dále létal ve vzdušném prostoru SA příliš nízko. S pilotem jsme okamžitě pokusili navázat spojení, představil se falešným jménem a uvedl, že provádí vyhlídkový let. Letadlo naši lidé pronásledovali vrtulníkem a nařídili mu okamžité přistání na letišti SFA. Pilot odcizeného letadla namísto toho přistál na LVA a uprchl. Letištní ostraha, ani policie jej nestihla zadržet. Letadlo bylo později nalezené u terminálu letiště.

Tento husarský kousek ohrozil bezpečnost letového provozu, ale naštěstí se nikomu nic nestalo. Po zloději letounu stále pátráme a za porušení hned několika paragrafů zákona o civilním letectví mu může hrozit i vězení.

22.5.2021 20:30

Tisková zpráva - Teroristický útok

22.5.2021


Skupina tří teroristů se dnes zmocnila letadla McDonnell Douglas DC-10 s označením NVD 6472 linkového letu Rocs Airlines 7 na trase ze Santa Dominga do Los Santos. Letadlo vzlétlo z Las Américas International Airport ranveje 35 ve 12:25 hod. a mělo přistát na letišti Los Santos Airport v 16:02 hod.

Odhadem však již v 15:41 hod. se ovládání letadla zmocnili teroristé, jelikož dle analýzy letové dráhy lze určit, že v tento čas byl deaktivován auto-pilot a letadlo mírně pozměnilo svůj kurz. Od 15:56 se pokoušelo řízení letového provozu opakovaně a naléhavě spojit s posádkou letadla, avšak bez úspěchu.



Následně v 16:28 hod. letadlo zasáhlo budovu vrchního soudu v Las Venturas.

Na místě jsme potvrdili 56 mrtvých, další 3 pak zemřeli v nemocnici nebo při převozu do nemocnice. Počet potvrzených obětí bohužel stále stoupá, jelikož v troskách se nalézají další a další těla. Jen v letadle se nacházeli 4 členové posádky (2 piloti a 2 stevardi) a 46 pasažérů (z toho 3 teroristé). Odhaduje se, že v budově soudu se mohlo nacházet až zhruba 30 dalších osob.

3.1.2022 19:33, naposledy upraveno 7.2.2022 21:11 uživatelem Rataj

Tisková zpráva - Útok na vojenskou základnu

3.1.2022


Již od 30.12.2021 monitoruje vojenské zpravodajství aktivity extrémistické skupiny, která se na území státu San Andreas nedovoleně ozbrojovala a prohlašovala se za armádu. Dle dostupných informací se počet členů této skupiny odhadoval na 2-9 osob. Vojenské zpravodajství vyhodnotilo nebezpečí útoku na vojenskou základnu, ke kterému skutečně dnes v odpoledních hodinách došlo. Byl vyhlášen DEFCON 2 - druhý nejvyšší stupeň vojenské pohotovosti. Dvě osoby byly usmrceny při nutné obraně vojenských prostor, konkrétně v zónách D a E. Mezi usmrcenými byl i jejich vůdce, proto armáda vyhodnotila hrozbu retaliace ze strany zbývajících členů této skupiny a okamžitě informovala Kongres s žádostí o zvážení vyhlášení nouzového stavu, či stavu ohrožení státu.

Pro mrtvá těla přijeli záchranáři s policejním doprovodem, tento konvoj v prostorách vojenského letiště přepadl další útočník, který odpálil bombu v prvním hangáru letiště, vytáhl na záchranáře brokovnici a vyhrožoval odpálením další bomby. Tento útočník byl postřelen, ošetřen a zadržen. Policii však vyklouzl a vběhl do prostor vojenské základny, kde byl zastřelen. Na místě zasahovala také jednotka A.R.T., které se podařilo nalézt druhou bombu ve třetím hangáru.

Vzhledem k nedostupnosti pyrotechniků si vzala zneškodnění bomby na starost armáda. Za asistence policie a přítomnosti záchranářů došlo k přepravě bomby na bezpečné místo, kde byla bomba zlikvidována řízenou explozí.

Zda nebezpečí přetrvává a zda nám hrozí další útoky zatím není zřejmé a vojenské zpravodajství se monitorováním skupiny intenzivně zabývá. DEFCON 2 prozatím přetrvává. Kongres momentálně situaci vyhodnocuje.

18.11.2023 16:33

Tisková zpráva - Změny v platovém ohodnocení

18.11.2023


Na základě rozhodnutí Kongresu ve věci snížení našeho stropu platového ohodnocení o polovinu, následujeme úpravou platového ohodnocení každé pozice taktéž o polovinu. Jelikož tato změna může zasáhnout aktuální žadatele o pozici v instituci ANTARES a jejich zájem o práci u nás, rozhodli jsme se být transparentní o platových a kariérních možnostech. Tato zpráva slouží taktéž jako informace a odůvodnění snížených mezd pro naše aktuální zaměstnance.

Název pozice Původní mzda Nová mzda
Technik 7.000 Kč 3.500 Kč
Strážný 8.000 Kč 4.000 Kč
Specialista logistiky 11.000 Kč 5.500 Kč
ATCO 12.000 Kč 6.000 Kč
Vyšší technik 13.000 Kč 6.500 Kč
Velitel stráže 14.800 Kč 7.400 Kč
Výzkumný pracovník 16.000 Kč 8.000 Kč
Ředitel 18.000 Kč 9.000 Kč

Tato tabulka neplatí pro osoby, které jsou zároveň ve služebním poměru v jiné státní organizaci - ti jsou placeni pouze z odměn za odvedenou práci na směnách. To se současně týká 64 % našich zaměstnanců, dalších 20 % pak nově pobírá mzdu 3.500 Kč, zbylých 16 % se nově pohybuje mezi 4-9 tisíci Kč.

Žadatelé nezoufejte!

Pokud prokážete vynikající práci v naší instituci, máte možnost postoupit do armády. Doposud vojáci nedostávali žádnou mzdu nad rámec své mzdy v instituci ANTARES, abychom však zajistili správné fungování, rozhodli jsme se stanovit nástupní plat do armády na 7.000 Kč (obvyklých 35 % z maxima) s možností vypracovat se až na 20.000 Kč (nepozměněné stanovené maximum pro ASA).

Poznámka k náboru

Nábor je stále otevřen, momentálně máme 6 žadatelů. Obvyklá úspěšnost u našich žadatelů činí 23 %, proto momentálně čekáme na další žadatele, abychom neorganizovali druhé kolo náboru jen pro 1-2 nové členy.

Nejvíce nám momentálně schází výzkumní pracovníci (vzdělání v jakékoliv vědní disciplíně výhodou) s bezpečnostní prověrkou - tu si už uděláte u nás.

Věříme, že se i přes tyto změny najdou zájemci o práci u nás.

nadporučík Ulrich Prentiss, ředitel ANTARES


Powered by LeoSight IFS
LT~143