Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pár návrhů pro HZS


Ressetth

Hráč

14
1.3.2021 19:01

Zdravím, měl bych pár návrhů pro HZS aby bylo RP hasiče ještě větším požitkem než je teď, začnu ohněm..


Oheň, HPka ohně.
Upravit systém ohně, aby nebylo zas tak lehké jej uhasit, momentálně stačí k ohni přijít, párkrát ho zcákat hasičákem a je to. Udělat to například tak, že by každý "plamen" ohně měl určité HPka, které by šly při hašení pomalu dolu. Administrátor by mohl vytvořit oheň s určitým počtem "životů", které by byly na tím ohněm zobrazeny. Zamezilo by se pak takovému "fast erpení" když někdo přijde k hasičákem k ohni, zandá /me hasí oheň a má to ani ne za 5 sekund uhašené.



/toll pro HZS a ZZS a /toll mimo službu
Upravit nebo opravit příkaz /toll, aby fungoval i pro ZZS a HZS členy, nyní funguje pouze pro PSA členy.
A s tím upravit i to, že by /toll nefungovalo, pokud by jsi byl mimo službu, jelikož momentálně funguje i když jsi mimo službu. Jednoduše aby tento příkaz fungoval pouze když je PSA, ZZS nebo HZS ve službě.


Item do hasičské /duty a lékařské znalosti FR
Přidat do HZS výbavy potápěčskou výbavu, kvůli vytahování vozidel, objektů apod. z vody.
A poté ještě nastavit, aby měl First Responder práva na /heal jako má to má ZZS.


Michael

Hráč

19
1.3.2021 19:37, naposledy upraveno 1.3.2021 19:38 uživatelem Michael

Ahoj,

Druhý bod tvé žádosti se musíš pokusit pořešit IC. Nemůže se bez jakéhokoliv RP vám zpřístupnit příkaz /toll, když je primárně dělán pro PSA. Zkus trošku popřemýšlet, jak to protlačit, co se týče stránky IC. Myslím si, že hloupý na svojí pozici nebudeš. 

EDIT: Se zbytkem žádosti plně souhlasím.


Powered by LeoSight IFS
LT~38