Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představování / Skrytí jmen

honzikkcz1

Hráč

3
2.3.2021 13:42, naposledy upraveno 2.3.2021 13:42 uživatelem honzikkcz1

Zdravím, napadl mě "menší" návrh, aneb jak zničit celý Metagaming ohledně jmen. 
Jak všichni víme tak "metaři" jsou všude a proto jsem se rozhodl sepsat tento návrh.

Skrytí jmen
Ve hře by hráč viděl u každého člověka "Neznámá Osoba". Dokud se mu nepředstaví. Toto by však neplatilo pro zakrytí obličeje, to bychom stále měli Neznámá osoba. Jak by fungovalo ID? Jednoduše, jelikož by ID bylo to samé jako to bylo, Random ID vygenerované programem. 

Představování
Jak by to vlastně fungovalo? IC bychom si museli s nikym popovídat. On se nám představí jmenem a poté MY. Klikneme na hráče pravím tlačítkem (Pomocí klávesy M) a dáme "Představit se". Poté uvidíme jak jeho jméno, tak on naše. Je to jednoduché nemyslíte?

Legitimace
Legitimace by zůstali stejné jakorát že podnimi bude (pokud se nám už daný člověk nepředstavil) Neznámá osoba.

Tak děkuji za váš čas. Napište mi co si o tom myslíte.

Holub

Hráč

51
2.3.2021 14:01, naposledy upraveno 2.3.2021 14:08 uživatelem Holub

Povědomí
Jen bych to upravil u veřejně známých osob tak, aby zde bylo už nějaké startovní povědomí.

Představení třetí stranou
Bohužel ten systém má jeden zásadní nedostatek a to je to, že představení musí dojít mezi danými osobami! Nejednou mi byla nějaká postava v rámci RP představená třetí stranou, nebo ze strany PSA. A co potom, žeee?

Odlišení od maskovaných s maskou
Jen to chce asi jinak definovat ID, pač by to muselo buďto brát nové kódy, nebo kódy vytvořené čistě pro tohle, aby se zamezilo možné záměně s maskovanými osobami.

2.3.2021 16:51
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem