Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Francesca_Williams

1 2



OurMatthew

Hráč

26
3.3.2021 17:26

...  Omylom, po tom co srazil toho člověka začal ujíždět při namířeném PDWčku od policisty. 🤣

Patryk

Hráč

24
3.3.2021 17:31

Prosím, ako som ti už písal hore nevytváraj tu diskusiu a počkaj na vyjadrenie kompetentných. S tvojou osobou to nemá nič spoločné tak prosím zbytočne to tu nespamuj s tvojími odpoveďami bez konceptu na konci ktorých je iba “🤣” pričom jediné ktorému to príde funny si ty.

OurMatthew

Hráč

26
3.3.2021 18:08

Zkus se na to podívat z pohledu PSA. Denně se při nehodách najdou hráči, kteří tyto zátarasy úmyslně objíždějí. Nikdy jsem neviděl žádný trest za toto jednání. Reporty na tyto případy nám jsou falsovány.  Přeci jen, to vidím dnes a denně při nehodách jak ostatní řidiči najíždějí na přilehlé louky snažící se co nejrychleji objet nehodu. Pak se ani ty, ani nikdo další nedivte že PSA jedná tak jak jedná. Když srazíš člověka a ujíždíš, tak je naprosto v pořádku a adekvátní takovéto jednání. Neznám nikoho, kdo by jednal jinak. 

Navíc z tvojí stížnosti chápu, že je mířena jak na konkrétního hráče, tak na členy PSA. Tudíž se ti tu jako člen PSA vyjadřuji. Tohle jsem dělal, dělám a dělat budu také. Takže rovnou pobanujme celou policii, aby náhodou nevystřelila po psychopatovi za volantem, co srazí člověka a ujede. 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~38