Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chci unban

matos

Hráč

2
3.3.2021 18:29, naposledy upraveno 3.3.2021 18:29 uživatelem matos

Včera ksem navádel hráče k bugu ako sa dostat z vezenia je mi to veľmi lúto  že som to robil taktiez som robil ooc situaciu tak mi to pripisali ale čítal som si este raz pravidla ne leosigh.forum  ešte tam niečo bolo už nepamätam tak som dostal permu je mi to veľmi lúto že som ich navádzal uz to nikdy viac neurobín bol som veľmi poučený ked nedate unban tak aspon skratenie strestu prosim vas mam ten server rad je fakt dobry aj dobre spraveny prosim vas.

gadze

Hráč

4
3.3.2021 18:31

Yes frajer :D

DnOndra udělil za tento příspěvek varování: pravidlo č. 13) Off-topic v rámci tématu je zakázán. Jedná se o vkládání odpovědi, která není v souladu s daným tématem. Toto pravidlo se vztahuje i na sekci off-topic, zde je sice povolené zakládat vlákna, která jinam nepatří a jsou zcela mimo tématiku portálu, avšak v rámci daného vlákna je stále vítáno dodržovat téma.

matos

Hráč

2
3.3.2021 18:37

Ja som najvetši frajer

DnOndra udělil za tento příspěvek varování: pravidlo č. 13) Off-topic v rámci tématu je zakázán. Jedná se o vkládání odpovědi, která není v souladu s daným tématem. Toto pravidlo se vztahuje i na sekci off-topic, zde je sice povolené zakládat vlákna, která jinam nepatří a jsou zcela mimo tématiku portálu, avšak v rámci daného vlákna je stále vítáno dodržovat téma.