Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

pan stražnik ne umi zakon San adreas


neznamy#1178

Smazaný účet

6
3.3.2021 20:14, naposledy upraveno 4.3.2021 01:44 uživatelem neznamy#1178

Vaše jméno - Taylor Komin

Telefonní číslo - 820084

Email -  Nemam

Číslo odznaku ( policisty kterého chcete nahlásit ) - 113

Důvod stížnosti - Bez důvodně zatčení a ne umi zakon San Adreas  Ne  umí řict jemenm zakona vas vyzavam  sundat kuklu  nic take mi pan neřekl tim padem ne musim uposlehnout jeho vyzu ktera byla sudejte kuklu

Důkazní materiál - https://leosight.cz/logs/6VTGivjnFE

ToxicCZ

Hráč

7
3.3.2021 20:24

(OOC)

Ahoj scerry ,toto se nedá použít jako důkaz jelikož toto je IC stížnost a ty tam přikládáš logy které jsou OOC to by jsi maximalně musel mít zaerpené nahrávání zvuku IC jako důkazní materiál takže bohužel toto se nedá nikoliv řešit takže nepočítej moc že se to bude řešit. Jistě nevyzval tě ale upozorňovali tě že je to v té oblasti zakázáno takže se moc nediv. Přeji hezký zbytek dne s pozdravem ToxicCZ.

 

3.3.2021 20:40, naposledy upraveno 4.3.2021 02:15 uživatelem Zchovankyo


Policie San Andreas, okrsek Red County, oddělení v Montgomery



Vážený pane Komin,

děkujeme za ohlášení stížnosti. Interní oddělení policie San Andreas se rozhodlo tuto stížnost zamítnout z následujících důvodů:

                    1.) Vaše stížnost nedává absolutní smysl. Pokud-li máte nějaké poruchy učení, specificky určeno "dys" poruchy, můžete požádat někoho blízkého, např. kamaráda o sepsání stížnosti.
                    2.) Člen policie nemá povinnost sdělovat výzvu "jménem zákona". Stížnost by tudíž byla pro interní oddělení zbytečná zátěž. 

                    3.) Nedodržení vzoru stížnosti. Ve vzorovém formuláři pro podání stížnosti jsme nezahlédli, že byste měl použít někde barvičky, či jiné dekorativní prvky ať už k vylepšení, či zvýraznění textu.

                    4.) Nedodání platných důkazů. 

 

Za celé interní oddělení policie San Andreas a policie samotné Vám přejeme hodně štěstí. Doufáme, že Vaše případné další stížnosti budou sepsány tak, abychom je mohli správně zpracovat. 


Se srdečným pozdravem a přáním hezkého dne,

por. Francesca Williams

oddělení Interního vyšetřování a Vztahů s Veřejností


Powered by LeoSight IFS
LT~84