Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Demon a RozhoneNeBaca


ToxicCZ

Hráč

7
4.3.2021 10:42

Zdravím ,chtěl bych si stěžovat na jednu věc přijde vám v pohodě že málá odtahovka odtahuje tahač který má (7-14) Tun?

Mě to rozhodně v pohodě nepřijde a ještě horší je na tom že @acaBeNendohzoR se toho zastal že je to z cela v pohodě, to rameno by se utrhlo.

Dokážu i podle logů dokázat o koho se jednalo byl to @Demon8116

Nepřijde mi to vůbec v pohodě a následně admin be like:

Celkem Bruh no ale ok zajímalo by mě váš názor a požaduji aby se to řešilo děkuji.

sandlerino

Hráč

39
4.3.2021 10:52

Již dávno bylo rozhodnuto, že bude povoleno odtahovat odtahovkou náklaďáky.

Jelikož se jedná i o stížnost na administrátora, budeš si muset počkat na vyjádření vyšší moci.

ToxicCZ

Hráč

7
4.3.2021 10:54, naposledy upraveno 4.3.2021 10:59 uživatelem ToxicCZ

Dobře o tom jsem do dnes nevěděl, přišlo mi to silně mimo RP a alespoň by mohl jezdit malou rychlostí a ne 140 ale dobrá.

Edit: Hlavně na tahače se používají vozy s rampou lze si to i lehce na internetu dohledat ale budiš.

Přijde mi to trochu jako freeroam server v těchto ohledech konkrétně ty anime skiny atd....

Lofanek

Hráč

32
4.3.2021 11:33

Vo vehlibe je plošina využívaná minimálne v HZS a v technických službách.

Tak prečo ju nevyužiť?

acaBeNendohzoR

Hráč

69
4.3.2021 11:37

Pokud sme se jako A team rozhodl, že to je v pořádku tak tomu tak je to, je jakási axiom stejně jako že přez ten dřevěnej most v Palominu se prostě neskáče. osobně sem se ptal na to odtahování, uznávám že to není úplně ideál, ale když je to tak dohodnuté tak to tak prostě je.

ToxicCZ

Hráč

7
4.3.2021 23:35

Přes*

 

Zdenek

Hráč

21
5.3.2021 01:39, naposledy upraveno 5.3.2021 02:25 uživatelem Zdenek

Dobrý večer dobří lidé,

je hezké že jste si v AT udali pravidlo, že odtahovka s běžným ramenem může odtáhnout tahač, ale že by se to vyventilovalo ven mezi hráče to nikoliv, ač tomu popravdě moc sám nerozumím, proč by takové vnitřní pravidlo mělo existovat. Jak psal Lofanek, určitě je ve vehlibu odtahovka s hydraulickou plošinou tak by se mohla využívat tato.

Jistě, narážíme na problém, že si odtahovkář může zaerpit, že dává vozidlo na plošinu ale z praktického hlediska je to nemožné, jelikož by musel nějak nastartovat odtahovaný tahač, což bez asistence člena GA a výše nelze. Jistě, zde narážíme na to, že s běžnou odtahovkou je to jednoduché ( zahákneš háky a jedeš ). Myslím si, že pokud jde o odtahování firemních tahačů vlastní firmy, tak se tento problém odstranil, prostě si to nastartuje sám. Pokud bych chtěl odtahovat tahač z jiné firmy na již zmiňovanou plošinu, tak by si musel holt počkat na někoho z AT, což může někdy trvat i hodiny. 

Na serveru je spousta lidí z TGM, tak možná jestli by bylo vhodné popřemýšlet i nad možností, že by TGM mohlo kvůli těmto reportům startovat vozidla a v ten moment už v tom nevidím žádný problém, každý kdo chce odtahovat tahače, musí mít vozidlo s plošinou. 

Dostáváme se k takovému 50/50, jeden problém vyřešen a druhý problém nastal a bylo by to zbytečně vše komplikované. Pokud jste se rozhodli, tak by bylo dobré o tom obeznámit hráče a tato stížnost nemusela vzniknout. ( Pokud to je někde uvedené, ač sem se pro jistotu díval dvakrát, tak se omlouvám )


Powered by LeoSight IFS
LT~106