Nenasiel, nevidel som žiaden príkaz na ovladanie telefónu tak tu pridávam:
Menší návrh na jednoduchšie ovladanie telefónu.
1. Príkaz /phone -vytiahnutie telefonu bez potreby otvárať inventár.
CMD: /phone [číslo] - Číslo telefónu ktoré chcete vytiahnuť.
2. Príkaz /ap -zdvihnutie prichádzajuceho hovoru.
3. Príkaz /cp -zrušenie prebiehajúceho alebo prichádzajuceho hovoru.
Mnoho krát by to bolo jednoduchšie hlavne pre tých čo majú problém stým že im to laguje a je niekedy problém trafiť tlačídlo na telefone čož napríklad zabraňuje akcie pri šoferovaní.
(Príkazy môžu byť ako koľvek inak pomenované, všetko je dané ako príklad ako to môže fungovať.)
1. Edit::
Práve ma napadlo, neviem či to už je na servery ale lokalizácia osoby podľa telefónu.
Funkcia:
PSA vytiahne MDC kde zada dané číslo a ukaže mu lokáciu kde sa nachádzalo naposledy podľa signálu.
Ak by telefón nemal signál alebo bol vypnuty tak by sa telefón nenašiel.
Túto funkciu si viem predstaviť pri hľadaní osoby ktorá utiekla PSA pri 10-80 poprípade,
ZZS pre lokalizáciu čísla ktoré volalo na linku 911 ak by bol zlý popis situácie.
Nenasiel, nevidel som žiaden príkaz na ovladanie telefónu tak tu pridávam:
Menší návrh na jednoduchšie ovladanie telefónu.
1. Príkaz /phone -vytiahnutie telefonu bez potreby otvárať inventár.
CMD: /phone [číslo] - Číslo telefónu ktoré chcete vytiahnuť.
2. Príkaz /ap -zdvihnutie prichádzajuceho hovoru.
3. Príkaz /cp -zrušenie prebiehajúceho alebo prichádzajuceho hovoru.
Mnoho krát by to bolo jednoduchšie hlavne pre tých čo majú problém stým že im to laguje a je niekedy problém trafiť tlačídlo na telefone čož napríklad zabraňuje akcie pri šoferovaní.
(Príkazy môžu byť ako koľvek inak pomenované, všetko je dané ako príklad ako to môže fungovať.)
1. Edit::
Práve ma napadlo, neviem či to už je na servery ale lokalizácia osoby podľa telefónu.
Funkcia:
PSA vytiahne MDC kde zada dané číslo a ukaže mu lokáciu kde sa nachádzalo naposledy podľa signálu.
Ak by telefón nemal signál alebo bol vypnuty tak by sa telefón nenašiel.
Túto funkciu si viem predstaviť pri hľadaní osoby ktorá utiekla PSA pri 10-80 poprípade,
ZZS pre lokalizáciu čísla ktoré volalo na linku 911 ak by bol zlý popis situácie.