Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pojistné smlouvy - Registrace


Petan09

Hráč

20
5.3.2021 00:54, naposledy upraveno 5.3.2021 15:26 uživatelem Petan09

Všeobecná zdravotnická pojišťovna s.r.o.


Registrace pro uzavření pojistné smlouvy.


Všeobecná zdravotnická pojišťovna s.r.o., dále jen jako VZP s.r.o. spouští registraci pojistných smluv. Pro uzavření pojistné smlouvy je potřebné se předem objednat na vyhovující termín pomocí SMS zprávy.


Všeobecná zdravotnická pojišťovna s.r.o., dále jen jako VZP s.r.o. rozlišuje jednotlivé tarify jednotných pojistných smluv. Cena každého tarifu se vede na 7 dní po úspěšném uzavření pojistné smlouvy.


1. Tarif - Klasický tarif - Cena pojistné smlouvy tímto tarifem činí 150.000,- Kč. Tarif zahrnuje proplacení zdravotnické péče. Pojištěnec nemá nárok na proplacení úrazového nebo majetkové pojistného.

2. Tarif - Úrazový tarif - Cena pojistné smlouvy tímto tarifem činí 280.000,- Kč. Tarif zahrnuje proplacení zdravotnické péče. Pojištěnec má nárok na proplacení úrazového pojistného. Pojištěnec nemá nárok na proplacení majetkového pojistného.

3. Tarif - Majetkový tarif - Cena pojistné smlouvy tímto tarifem činí 290.000,- Kč. Tarif zahrnuje proplacení zdravotnické péče. Pojištěnec má nárok na proplacení majetkového pojistného. Pojištěnec nemá nárok na proplacení úrazového pojistného.

4. Tarif - Všeobecný tarif - Cena pojistné smlouvy tímto tarifem činí 620.000,- Kč. Tarif zahrnuje proplacení zdravotnické péče. Pojištěnec má nárok na proplacení úrazového a majetkového pojistného.

5. Tarif - Firemní tarif - Cena pojistné smlouvy tímto tarifem činí 1.760.000,- Kč. Tarif zahrnuje proplacení nákladů na opravu vozidla při případném poškození. Pojištěnec (Právnická osoba) má nárok na proplacení majetkového pojistného. Tento tarif je možné aktivovat na 7 vozidel pojištěnce (právnické osoby). Exkluzivní tarif který je možné zakoupit pouze do 06.03.2021 02:20


Definice pojistného


Majetkovým pojistným se rozumí vyplacení případné škody na vozidle nebo nemovitosti.

Úrazovým pojistným se rozumí vyplacení případné náhrady škody za způsobilá zranění.


Vyplácení pojistného


Vyplacení pojistného se rozumí vyplácení majetkového nebo úrazového pojistného. Pro vyplacení pojistného je nutné mít aktivovaný jeden ze tří uvedených tarifů. Pro vyplácení pojistného je potřebné se předem objednat pomocí SMS na tel. čísle 335314. Je potřeba doložit jednotlivé důkazy pro vyplacení pojistného. (Spis od Policie San Andreas nebo Lékařskou zprávu vystavenou Zdravotnickou záchrannou službou Red Country) Po vyčíslení škody a prošetření pojistného řízení našimi likvidátory bude případně odesláno na uvedený bankovní účet.


Registrace


Pro uzavření pojistné smlouvy je potřebné se předem objednat pomocí SMS na toto telefonní číslo. Telefonní hovory nebudou tolerovány!

Vzor pro registraci pro založení pojistné smlouvy: Dobrý den, já (Jméno a příjmení) tímto prokazuji registraci pro založení pojistné smlouvy.

Po odeslání této SMS zprávy na telefonní číslo 335314 budete neprodleně informován pomocí SMS.


MUDr. Petr Polikowsky, Ph.D., MBA

 

Petan09

Hráč

20
5.3.2021 15:23, naposledy upraveno 5.3.2021 15:28 uživatelem Petan09

Všeobecná zdravotnická pojišťovna s.r.o.


Časově omezená akce nového tarifu pro právnické osoby


Všeobecná zdravotnická pojišťovna s.r.o., dále jen jako VZP s.r.o.. Pro uzavření pojistné smlouvy je potřebné se předem objednat na vyhovující termín pomocí SMS zprávy.


Všeobecná zdravotnická pojišťovna s.r.o., dále jen jako VZP s.r.o. rozlišuje jednotlivé tarify jednotných pojistných smluv. Cena každého tarifu se vede na 7 dní po úspěšném uzavření pojistné smlouvy. Exkluzivní tarif se vztahuje na pojištění 7 vozidel právnické osoby. Nabídka tohoto tarifu je možná pouze do 06.03.2021 02:20


5. Tarif - Firemní tarif - Cena pojistné smlouvy tímto tarifem činí 1.760.000,- Kč. Tarif zahrnuje proplacení nákladů na opravu vozidla při případném poškození. Pojištěnec (Právnická osoba) má nárok na proplacení majetkového pojistného. Tento tarif je možné aktivovat pouze na 7 vozidel pojištěnce (právnické osoby).


MUDr. Petr Polikowsky, Ph.D., MBA


Powered by LeoSight IFS
LT~34