Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nabídka práce - řidič kamionové dopravy


neznamy#4508

Smazaný účet

101
6.3.2021 05:08

Nabíráme spolehlivé řidiče kamionů

Máte-li zájem o práci kontaktujte nás přímo na našem sídle společnosti či na nějakým uvedeným kontaktu v sekci "Kontakty"

 

Jakým autem budu jezdit a kam?

V naší flotile máme nejlepší tahače, které lze na trhu pořídit. Každý tahač je vybaven mýtem tudíž nemusíte mít strach, že pres mýto neprojedete. Jezdit budete dle Vašeho výběru, řidičům dáváme volnou ruku s výběrem trasy.

Jak často musím jezdit?

Jak bude řidič jezdit je čistě pouze na něm, stojíme si za tím, "Kdo si vydělat chce, vydělá si". Pro uspokojení obou stran je nejlepší jezdit aspoň dvě hodinky denně.

Kolik si u vás vydělám?

Za práci u nás dostanete určitě vyšší standard, než si vyděláte jinde. Nemůžeme říct přesnou částku, protože ta se odvíjí od mnoha různých faktorů. Ovšem můžeme říci jedno, jestliže řidič je pracovitý dostane slušné finanční odměny, možnost rozšířit si své znalosti a mnoho dalšího. 

Co musím splňovat, abych mohl nastoupit?

Nabíráme řidiče, kteří mají řidičský průkaz skupiny C, ovšem za úpis na délku pěti dnů, Vám řidičák obstaráme a taktéž ho i zaplatíme. Dále by měl být řidič pracovitý a odpovědný, nechceme přeci jezdit v rozbitých tahačích. Hledáme spolehlivé a zodpovědné lidi.

Co mi můžete nabídnout?

Jsme jedna z největších firem v zemi, svým zaměstnancům můžeme nabídnout vysoké finanční ohodnocení, kvalitní vozový park, právnické zastoupení v případě problémů v práci či v osobním životě, firemní oblečení, firemní vozidlo i na soukromé používání a mnoho dalšího. Vždy se dá na všem domluvit.

______________________________________________________________________________________________________________________

Russian Security & Transport s.r.o.

Dillimore 80
Dillimore, San Andreas

IČO: 80, DIČ: SA80


Powered by LeoSight IFS
LT~12

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Streexy

87Kč včera v 21:46

Markuus

63Kč včera v 15:46

gloziscoot

70Kč 22.4.2024 22:29

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024