Přihláška do Policie San Andreas
Jméno - Charlotte Stone
Datum narození - 13.12.1999
Místo narození - Montgomery San andreas
Místo trvalého pobytu - Los Santos
Vzdělání - Střední Policejní Škola, zakončeno maturitou
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz sk. B a Řidičský průkaz sk. A
Smail - charlotte.kucherov@smail.ic
Telefonní číslo - 541690
OOC informace
Věk - 13
Funkční mikrofon - ano/ne
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 10 - 15 Hodin, Někdy je možnost i celý den
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální
Něco o vás
Ahoj, na tomhle portálu vystupuji za přezdívku Fafty18. Mám zájem se přidat do Sboru PSA. Moje IC postava přišla ve 12 letech o svého tátu. Celé dětství vyrůstala pouze s matkou, ale nedávno přišla o matku. Proto se přistěhovala do San Andreas aby zde začla nový život a nemusela vzpomínat na smutné časy. A proto jsem zde přišla a začla hledat práci. O tuto pozici mám zájem z důvodu dostatků informací o kódech a také mě RPení za policejní postavu baví. Věřím tomu, že tam bude i super kolektiv s kterými se bude dát RPit. S pozdravem Charlotte Stone / Fafty18 Doufám, že se vám moje přihláška bude líbit a budu vybrán.
Hezký zbytek dne...
Přihláška do Policie San Andreas
Jméno - Charlotte Stone
Datum narození - 13.12.1999
Místo narození - Montgomery San andreas
Místo trvalého pobytu - Los Santos
Vzdělání - Střední Policejní Škola, zakončeno maturitou
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz sk. B a Řidičský průkaz sk. A
Smail - charlotte.kucherov@smail.ic
Telefonní číslo - 541690
OOC informace
Věk - 13
Funkční mikrofon - ano/ne
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 10 - 15 Hodin, Někdy je možnost i celý den
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální
Něco o vás
Ahoj, na tomhle portálu vystupuji za přezdívku Fafty18. Mám zájem se přidat do Sboru PSA. Moje IC postava přišla ve 12 letech o svého tátu. Celé dětství vyrůstala pouze s matkou, ale nedávno přišla o matku. Proto se přistěhovala do San Andreas aby zde začla nový život a nemusela vzpomínat na smutné časy. A proto jsem zde přišla a začla hledat práci. O tuto pozici mám zájem z důvodu dostatků informací o kódech a také mě RPení za policejní postavu baví. Věřím tomu, že tam bude i super kolektiv s kterými se bude dát RPit. S pozdravem Charlotte Stone / Fafty18 Doufám, že se vám moje přihláška bude líbit a budu vybrán.
Hezký zbytek dne...