Jméno - Bc. Emily Stark
Datum narození - 21.6.1994
Místo narození - Arronville, Francie
Místo trvalého pobytu - Rue du Dragon 19, Paříž, Francie
Korespondenční adresa - Ubytovna Palomino Creek
Vzdělání - VŠ Bakalář
Kurzy / Licence -
- Řidičské oprávnění skupiny B a C
- Anglický jazyk
- Český jazyk
- Francouzský jazyk (Rodný)
Telefonní číslo - 603 760
Smail - emily.stark@smail.ic
OOC informace
Věk - 22
Kontakt na Discord - Lexikonn#2798
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Většinu času co jsem na Skimu (tj celej den)
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legální (Pouze jednu nelegální)
Něco o vás - Tak tedy pěkné ráno, odpoledne či večer, jmenuji se Patrick, je mi 22 a jsem z jižní Vysočiny. Živím se jako řidič vnitrostátní dopravy a bokovkama jako webcoder. Když zrovna nedrtím dodávky tak trávím téměř veškerý volný čas na Skimu #nolifer. Mnom z osobního života si myslím stačí. RP hraju už nějakej rok, mám za sebou pár MTA i FiveM serverů. Policii jsem erpil na *ehm ehm* jednom serveru :)) takže vím co a jak. To by mohlo si myslím snad stačit, takže přeji pěkný zbytek dne!
Jméno - Bc. Emily Stark
Datum narození - 21.6.1994
Místo narození - Arronville, Francie
Místo trvalého pobytu - Rue du Dragon 19, Paříž, Francie
Korespondenční adresa - Ubytovna Palomino Creek
Vzdělání - VŠ Bakalář
Kurzy / Licence -
- Řidičské oprávnění skupiny B a C
- Anglický jazyk
- Český jazyk
- Francouzský jazyk (Rodný)
Telefonní číslo - 603 760
Smail - emily.stark@smail.ic
OOC informace
Věk - 22
Kontakt na Discord - Lexikonn#2798
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Většinu času co jsem na Skimu (tj celej den)
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legální (Pouze jednu nelegální)
Něco o vás - Tak tedy pěkné ráno, odpoledne či večer, jmenuji se Patrick, je mi 22 a jsem z jižní Vysočiny. Živím se jako řidič vnitrostátní dopravy a bokovkama jako webcoder. Když zrovna nedrtím dodávky tak trávím téměř veškerý volný čas na Skimu #nolifer. Mnom z osobního života si myslím stačí. RP hraju už nějakej rok, mám za sebou pár MTA i FiveM serverů. Policii jsem erpil na *ehm ehm* jednom serveru :)) takže vím co a jak. To by mohlo si myslím snad stačit, takže přeji pěkný zbytek dne!