Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Patrik Lovecky


7.3.2021 11:44

Jméno (včetně titulů)- Mudr. Patrik Lovecky
Datum narození - 25.5.1999
Místo narození - Montgomery
Místo trvalého pobytu - Montgomery 2-11
Vzdělání - Vysoká Škola psychologie | Policejní akademie | Hasičská škola |


Kurzy / Licence - Řidičský průkaz typu B, C, A
Telefonní číslo - 497184

OOC informace

Věk - 15
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - Kolpanek#2995

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Záleží podle mého volného času, ale tak do hraní za Policisty investuji minimálně 4-5 hodin denně svého času.

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální

Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Ahoj, jmenuji se Patrik. Jsem sympatický, milý, spravedlivý, výpomocný a pracovitý muž. Mezi mé koníčky patří  YouTube streamovaní a sledování různých RP videí. Kdysi mě neskutečně bavilo hrávat Minecraft, ale hold, časy se mění, Minecraft mě omrzel a teď hraji dá se říci, jenom MTA. Ve svém volném čase jsem buď s kamarády venku nebo hraji MTA. Ovládám dva jazyky Polštinu a Češtinu. Studuji obor instalatér, prozatím mě tento obor neskutečně baví. MTA hraji již minimálně 1 rok. Za tuto dobu jsem nabral spousty zkušeností v RP. Nabral jsem zkušenosti, jak být Hasič, Záchranář a Policista. RP Hasiče, zvládám na výbornou. RP záchranáře bohužel nezvládám, ale stále jak je čas, tak si opakuji, co dělat jako ZZS. RP Policisty, zvládám vskutku dobře, takže vím co a jak. Má gramatika je vskutku dobrá, ale občas píši nějaké chyby. Dokáži se naučit spousty věci do pár dní studování. MTA hraji denně minimálně 5-6 hodin, což je vskutku hodně. No, myslím, že by to mohlo stačí. Budu rád za šanci, přeji hezký den/večer/odpoledne, záleží, kdy tuto přihlášku čtete.

Demon8116

Hráč

24
7.3.2021 12:06, naposledy upraveno 7.3.2021 12:07 uživatelem Demon8116


Policie San Andreas, okrsek Red County, oddělení v Montgomery


Vážený pán Lovecky, (@Kolpanek)

S radosťou Vám oznamujeme, že ste postúpili do druhej časti náborového konania. Prosím, aby ste sa dostavili na miestne oddelenie Policie San Andreas v akýkoľvek deň v časovom rozmedzí od 16:00 do 20:00.

So sebou si doneste občiansky preukaz, vodičský preukaz a hlavne dobrú náladu.


S pozdravom,

por. Alex Batroyi

Zástupca velitela oddělení v Montgomery.


Powered by LeoSight IFS
LT~23