Jméno - Mgr. Sabina Trachovska, MBA
Datum narození - 19.05.1991
Místo narození - Česká republika, České Budějovice
Místo trvalého pobytu - Montgomery, ubytovna
Vzdělání -
Základní škola České Budějovice | 1996 - 2005
TRIVIS Vodňany Střední veřejnoprávní škola - veřejná správa | 2005 - 2009
Právnická Fakulta Univerzity Karlovy, Kateřinská 1660/32 121 08 Praha 2 | 2010 - 2017
Business Institut EDU a.s. Kodaňská 558/25 101 00, Vršovice Praha 10 | 2018 - 2019
Kurzy / Licence - První pomoc, sebeobrana, licence typu B,
Telefonní číslo - 788140
Práce v jiné státní NO - žádná
OOC informace
Věk - 15
Kontakt na Discord ( nepovinné ) -
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 13 hodin týdně
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Spíše legální
Něco o vás - Jmenuji se Petr. Je mi patnáct let. Bydlím v Jihočeském kraji a pobývám v nádherném pohoří Šumavy. Mezi moje koníčky patří treková cyklistika, zábava na počítačové konzoli ale mimo jiné rád čtu. Poměrně hodně se zajímám integrovaný záchranný systém. Jsem milovník Jihočeských záchranek Volkswagen T6, jak můžou někteří z komunity znát. Aktuálně jsem na závěrečném ročníku základní školy (9. třída). Mnozí mě znají pod myšlenkami idiota... Trocha sebekritiky vůbec neuškodí. Ano, někteří mě můžou znát jako výbušného člena.. Ale se vší úctou k ostatním.. Snažím se někomu pomoct, pokud na to moje hlava vůbec stačí. Trochu jsem odstoupil od mé prvotní myšlenky při tvoření této přihlášky... Obecně se rád věnuji zdravotnictví.. Snažím se rád a více díky našim pánům doktorům vzdělat a vzdělat..
Jméno - Mgr. Sabina Trachovska, MBA
Datum narození - 19.05.1991
Místo narození - Česká republika, České Budějovice
Místo trvalého pobytu - Montgomery, ubytovna
Vzdělání -
Základní škola České Budějovice | 1996 - 2005
TRIVIS Vodňany Střední veřejnoprávní škola - veřejná správa | 2005 - 2009
Právnická Fakulta Univerzity Karlovy, Kateřinská 1660/32 121 08 Praha 2 | 2010 - 2017
Business Institut EDU a.s. Kodaňská 558/25 101 00, Vršovice Praha 10 | 2018 - 2019
Kurzy / Licence - První pomoc, sebeobrana, licence typu B,
Telefonní číslo - 788140
Práce v jiné státní NO - žádná
OOC informace
Věk - 15
Kontakt na Discord ( nepovinné ) -
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 13 hodin týdně
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Spíše legální
Něco o vás - Jmenuji se Petr. Je mi patnáct let. Bydlím v Jihočeském kraji a pobývám v nádherném pohoří Šumavy. Mezi moje koníčky patří treková cyklistika, zábava na počítačové konzoli ale mimo jiné rád čtu. Poměrně hodně se zajímám integrovaný záchranný systém. Jsem milovník Jihočeských záchranek Volkswagen T6, jak můžou někteří z komunity znát. Aktuálně jsem na závěrečném ročníku základní školy (9. třída). Mnozí mě znají pod myšlenkami idiota... Trocha sebekritiky vůbec neuškodí. Ano, někteří mě můžou znát jako výbušného člena.. Ale se vší úctou k ostatním.. Snažím se někomu pomoct, pokud na to moje hlava vůbec stačí. Trochu jsem odstoupil od mé prvotní myšlenky při tvoření této přihlášky... Obecně se rád věnuji zdravotnictví.. Snažím se rád a více díky našim pánům doktorům vzdělat a vzdělat..