Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na neznámého člena AT


Holub

Hráč

45
7.3.2021 17:10, naposledy upraveno 7.3.2021 19:09 uživatelem Holub

Dnešní stížnost je poněkud specifická a to hned z několika důvodů. O jaké důvody jde?
V první řadě je směřována na člena AT.
V té druhé je mi identita tohoto člena AT neznámá.
V té třetí jde o kolo. Doslova o blbé kolo.

Zakoupení kola
Původně jsem vlastnil hned několik kol a to z jednoduchého důvodu. Snažil jsem se o dosažení s VINem zakončeným nulou pro své první auto (SL500/SL72 R129 , kterou vlastním dodnes). Jednoduché, no. Poslední z kol (2839) jsem si nechal pro případ nouze (kdyby nebyly peníze, nebo bylo potřeba využít jiný dopravní prostředek... mrk mrk) ve svém vlastnictví s tím, že kolo skončilo po několika dnech v garáži v SF, kterou společně s bytem vlastním.

NEXELO
Přibližně dva týdny zpět jsem si všiml, že mi ve /stats chybí jedno vozidlo. Po kratším průzkumu mi došlo, že jde o kolo. Okay, může jít o nějakou chybu, kolo se smazalo, popřípadě featuru, která se prostě přidala, říkal jsem si. Kolo stále bylo v garáži, nic moc se nezměnilo krom toho, že jsem nebyl vlastník daného vozidla. Klíčky jsem měl stále u sebe, kolo bylo stále na stejném místě. Krom změny vlastnictví se nic nezměnilo.
A kde tedy kolo skončilo? Skončilo u frakce ID 77 neboli NEXELO. Frakce, která s mou postavou nemá IC, ani OOC nic společného. A tak se ptám - jak je možné, že část mého majetku skončila právě zde?
S největší pravděpodobností šlo o pochybení při přepisu vozidel, jenže zde vyvstává jednoduchá otázka - jak je možné, že si dotyčný člen AT nezkontroloval, že přepisuje vozidlo od úplně jiného hráče?


TL:DR edice
Ze dne na den jsem vlivem jednání neznámého člena AT přišel o část svého majetku bez jakéhokoliv IC. O daném kolu s největší pravděpodobností (krom dvou lidí, z nichž je jedna z nich moje postava) nikdo IC, ani OOC nevěděl. Je mi jasné, že je to pochybení člena AT a popravdě mě překvapuje, že dotyčná osoba, která vozidlo přepsala na firmu (která nemá se mnou nic IC, ani OOC společného), s tím nic nedělala. Dokonce silně pochybuji o tom, že došlo na kontrolu IDček při přepisování na frakci. Vlastně nebýt včera Falleagla, který dořešil přepsání dopravního prostředku zpět na mě, tak bych měl v garáži přivlastněné kolo někým jiným skrz OOC cestu. Nejde mi o trest dotyčnému členovi AT, jde mi jen o to, ať se tohle skutečně kontroluje, aby nedošlo ke stejné situaci.

10.3.2021 15:27, odstraněno 10.3.2021 15:28 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~24