Jméno (včetně titulů)- Nicol Carter
Datum narození - 13.6.1998
Místo narození - Los Santos
Místo trvalého pobytu - Los santos
Vzdělání - Střední škola právní dokončená s maturitou
Kurzy / Licence - A, B
Telefonní číslo - 600161
OOC informace
Věk - 14
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - Flojsyk#7209
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Minimálně 4hodiny určitě
Převážně hraju legální/ilegální postavy - I když se to nezdá tak radši Legální, nejlépe když hraju nějakou bezpečnostní složku
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Zdravím, takže, mé jméno je Daniel, pocházím z KráloveHradeckého kraje z Trutnova. Mám rád fotografování, přírodu, zvířata a Offroad. Rád chodím ven či nějako sportuju. Po škole bych chtěl vystudovat bezpečnostně právní činnost jelikož se chci hlásit k Policajtům, to je taktéž důvod proč jsem terčem posměchu pro pár lidí. No, ted k RPčku. Roleplay jsem začal hrát nějako ve svých 11ti od té doby do hraju., Většinou jsem hrál Policejní postavy. Já osobně si myslím že jsem bezproblémový hráč. To je vše co bych o sobě dokázal napsat, Přeju hezký den :)
Jméno (včetně titulů)- Nicol Carter
Datum narození - 13.6.1998
Místo narození - Los Santos
Místo trvalého pobytu - Los santos
Vzdělání - Střední škola právní dokončená s maturitou
Kurzy / Licence - A, B
Telefonní číslo - 600161
OOC informace
Věk - 14
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - Flojsyk#7209
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Minimálně 4hodiny určitě
Převážně hraju legální/ilegální postavy - I když se to nezdá tak radši Legální, nejlépe když hraju nějakou bezpečnostní složku
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Zdravím, takže, mé jméno je Daniel, pocházím z KráloveHradeckého kraje z Trutnova. Mám rád fotografování, přírodu, zvířata a Offroad. Rád chodím ven či nějako sportuju. Po škole bych chtěl vystudovat bezpečnostně právní činnost jelikož se chci hlásit k Policajtům, to je taktéž důvod proč jsem terčem posměchu pro pár lidí. No, ted k RPčku. Roleplay jsem začal hrát nějako ve svých 11ti od té doby do hraju., Většinou jsem hrál Policejní postavy. Já osobně si myslím že jsem bezproblémový hráč. To je vše co bych o sobě dokázal napsat, Přeju hezký den :)