Jméno (včetně titulů)- Michal Hudek
Datum narození - 20.12.2002
Místo narození - Praha Česká republika
Místo trvalého pobytu - Montgomery
Vzdělání - Střední škola stavební v Slovensko (obor - Murar)
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz A,B,C
Telefonní číslo - 683842
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - žádná
OOC informace
Věk - 18
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - Michal2012 #8034
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Denně cca 3 až 4 hodinky
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Ahoj, takže se chci představit. Mé jméno je Lukáš a je mi 18 let. Už dlouho jsem se chtěl k RPčku dostat, ale bohužel nebyly potřebné věci na to. Nyní už mám tu možnost a chci se tomu věnovat na plno. Hraju Futball za místní město ve 3.krajské lize mužů. Bydlím s přítelkyní, takže je to i takový relax si sednout, zapnout server a začít rpit. Proč chci zrovna k policejnímu sboru ptáte se? Odpovím vám jedině tak, že už mně nebaví se koukat na ty lidi jak si jezdí a komunikují jak se jim zlíbí. Je třeba udělat pořádky ve městě. Snad jsem to napsal dost srozumitelně. Děkuji za přečtení mé přihlášky a za vyhodnocení.
Jméno (včetně titulů)- Michal Hudek
Datum narození - 20.12.2002
Místo narození - Praha Česká republika
Místo trvalého pobytu - Montgomery
Vzdělání - Střední škola stavební v Slovensko (obor - Murar)
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz A,B,C
Telefonní číslo - 683842
Práce v jiné státní NO (na jaké pozici) - žádná
OOC informace
Věk - 18
Kontakt na Discord ( nepovinné ) - Michal2012 #8034
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Denně cca 3 až 4 hodinky
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální
Něco o vás ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) - Ahoj, takže se chci představit. Mé jméno je Lukáš a je mi 18 let. Už dlouho jsem se chtěl k RPčku dostat, ale bohužel nebyly potřebné věci na to. Nyní už mám tu možnost a chci se tomu věnovat na plno. Hraju Futball za místní město ve 3.krajské lize mužů. Bydlím s přítelkyní, takže je to i takový relax si sednout, zapnout server a začít rpit. Proč chci zrovna k policejnímu sboru ptáte se? Odpovím vám jedině tak, že už mně nebaví se koukat na ty lidi jak si jezdí a komunikují jak se jim zlíbí. Je třeba udělat pořádky ve městě. Snad jsem to napsal dost srozumitelně. Děkuji za přečtení mé přihlášky a za vyhodnocení.