Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

vezenie

youker

Hráč

5
9.3.2021 16:08

ahojte všetci chcem aby ste pridali vezenie velké ako vojenská základna či to uz postavite alebo pridate  to uz je jedno.Chcem aby tam bola stráš ako realny hráči.Chec aby tam boli rutini jedlo.volny čas spanok a tak.Chem aby sa dalo ist na dvor a hlavne chcem aby sa dalo utiect s toho vezenia!!!!!!!! či uz podplatenim straznika alebo utiect volakym spusobem prosim vas chcem aby to bolo realne. ps kedze nechcem aby boli stale zavrety ako opice v malej cele chcem tie rutiny ako som hovoril mohlo by ta cela fungovat ako /gate ze straznik zamkne. ak by to nikto nestrazil tak nech tam len pobehuje alebo tka nejak poradite si tak dufam ze to bude najneskor o tyzden takze zdar

youker

Hráč

5
9.3.2021 16:59, naposledy upraveno 9.3.2021 17:00 uživatelem youker

prečo davate krížik ved rp bude lepšie bude sa lepšie rpit vo vezeni budu spouri a proste bude to prdel : D

neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Double Post

Holub

Hráč

51
9.3.2021 17:49

"prečo davate krížik"

Protože čistě uvedení slova nesouhlasím je vedeno jako porušení pravidel. Je to jednodušší hodit takto.

"bude sa lepšie rpit vo vezeni"

Od začátku svého RP na MTA jsem nikdy neměl postavu ve vězení. Momentálně můžeš RPit v celách na PSA a popravdě někteří lidi byli z takového RP přímo unešení

"budu spouri a proste bude to prdel"

Ne, nebude. Jen to zbytečně rozdělí další lidi mimo herní zónu či centrum RP.

Zeintar

Hráč

52
9.3.2021 23:19

Ale vždyť RPit můžeš i v normálním vězení. Máš tam toaletu a postel. Určitě, když budeš RPit pěkně, nějaký policista si s tebou rád zaRPí (věřím tomu). Jsem proti velké, státní věznici. Na to zde není dostatek vězňů, ta věznice by byla neustále prázdná a dozorci by pak neměli co na práci. 

A chceš utéct ze státní věznice? Věř mi, že pokud se ti nepodaří utéct ani z policejní stanice, velmi silně pochybuji, že se ti podaří utéct ze státní věznice, kterou zde navrhuješ =D

10.3.2021 00:07
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem