Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

okradení o 5mg


Morocko

Hráč

15
9.3.2021 22:51, naposledy upraveno 9.3.2021 22:59 uživatelem Morocko

ahoj podávám si stížnost protože jsem byl okraden o 5MG pravidla se tam nijak neporušovali bylo to pod dohledem administrátora (viyn-avšak nevěděl o tom že budou okrádat o 5mg) s tím že jsem prodal skoro.. no ne skoro ale prodal jsem svojeho Skylina á Corvettu s tím že koupím od někoho R32 avšak když jsem to prodal čas plynul a nic a nic prodat (asi 2 dny) tak jsem se  rozhodl že koupím něco jiné ať mám čím jezdit a není to 520i tak jsem sháněl a nalezla se mi příležitost koupit A8 s chipem za veškeré mé peníze tak si říkám že proč ne. Domluveno všechno cajk a pak to přišlo.. sraz byl nečekaně před autoškolou kde jsem mu měl  dát moji A4 a 5 mega(všechny peníze víceméně) sešli jsme se tam a majitel A8 (nwm jak je na webu :c) řekl že chce ještě projet A4 s kolegou, tak jsme  nasedli a jeli se projet s tím že  jsem navrhnul že se zastavíme v bance a dám mu peníze rovnou na účet ať nemusí chodit z velkým obnosem kdyby nááhodou ho přepadl někdo nebo tak, tak jsme tam stavili dal jsem mu je  rovnou na  účet odjedem 5m od banky za roh a zpráva od týpka co seděl vedle mě  "praštil ho MP7 3x do spánku" číže nešlo dělat nic neboli nešlo nic.. jeli jsme na  nějaké random místo s tím že jsem v bezvědomí. RP se  odehrávalo asi že *ticho* /me sebral mu mobil,všechny peníze,vysílačku   *ticho* takže rp tam jako bylo nebylo řekněme ale pak jsme  dojeli na místo po dálnici LS kde to skončilo tak že jsem dostal PK byl hozen do řeky a  ende.

nevím jakoby o 1mg by bylo už na hraně ale 5 mega(všechny moje peníze) už mi přijde strašně moc.

udělejte si obrázek vy ale za mě to není správné

DODATEK: pro Viyna nechci žádný trest, jen znovuuvážení nad akcí a popřípadě voidnutí akce.

                                                                                                                                                      s pozdravem Morocko

 

Zeintar

Hráč

49
9.3.2021 22:54

Naprosto souhlasím s reportem. Tento hráč prodal všechen svůj majetek, na který grindil dost dlouhou dobu, aby mu to někdo sebral? Nevím, no. Popravdě se divím, že tu není horní limit peněz u scammu a robbingu.

Když jsem vytvářel scam soutěže na lemongate a žádal jsem si o povolení např u Falleagleho, už 200k se mu zdálo poměrně dost (bylo, to na hraně). A 5m je fakt moc velkej přepal. Kor pro člověka, co nijak nepodniká a jenom jezdí delivery a kamiony.

 

Hráč žádné pravidla nejspíš neporušil, jelikož to viyn spectoval, nicméně jde zde o nějakou toleranci, která by tu měla být. Bavil jsem se o tom s viynem a prý nevěděl, že je to o 5m a taktéž se mu to zdá moc (nebudu se zde vyjadřovat za něj, do hlavy mu nevidím =D)

neznamy#2452

Smazaný účet

17
10.3.2021 00:25

Ahoj, nakoľko som na celú akciu dohliadal, tak áno, nedošlo tam k žiadnemu porušeniu pravidiel ale tá cena zarazila aj mňa. Je super, že Morocko to rieši tu na webe aby sa to dalo viac rozvinúť. Som ochotný dodať logy z RP akcie pokiaľ bude potreba.

Myslel som si, že cena takej Audini môže byť 500-600 tisíc ale keď som zistil, že to je 5 mega, tak som sa chytal za hlavu.

Ja osobne by som navrhol upraviť pravidlo pre prepadávanie a okrádanie s tým, že by tam bol nejaký limit cez ktorý hráč nemôže okradnúť (Nejaká suma). To by viedlo k tomu, že hráč by mohol okradnúť iného hráča dajme tomu o 300 tisíc.

Holub

Hráč

46
10.3.2021 08:21, naposledy upraveno 10.3.2021 08:28 uživatelem Holub

Dříve, při otevření serveru (+-2 týdny tolerance), se dohlíželo na akci, kdy si několik jedinců vytipovalo člověka, který jezdil security (to ještě bylo před delivery a truckers). Týpek byl mírně řečeno pitomec a nechal si u sebe všechny peníze, co za celé dva dny nagrindil. Šlo celkem o něco přes milion, což v tu dobu bylo prostě brutální, ale... tehdy si za to týpek mohl jednoduše sám tím, že u sebe měl tolik hotovosti.

Jak tohle souvisí s Moročkem? Úplně jednoduše - peníze nemá problém nagrindit zpátky. Je to fér vůči němu? Není, ale v tom případě se může ozvat xy podobných případů, pač si jednoduše nedali pozor a nepočítali s riziky. A ano, i něco takového jako je způsob platby lze udělat bezpečně a bez nutnosti mít hotovost u sebe. Jenže pozor - pokud budeme brát v potaz scénář, kde Moročko bere 30k čistý příjem plus bude dělat security, dokáže si za hodinu vydělat něco okolo sta tisíc. Padesát hodin pekla už pak není podle mě fér vůbec. Zní to rozpolceně, viďte... 

Chtělo by to stanovit pravidlo ohledně limitace těchto částek, pač s rostoucím množstvím peněz u hráčů může podobná situace nastat víc a víc častěji. 

A můj názor na celé tohle? Ten je poněkud rozpolčený. V první řadě je to IC věc, takže bych s penězi nesouhlasil. V té druhé je ale potřeba počítat s tím, že je to jenom hra a dotyčný opravdu nemá mít zapotřebí grindit peníze proto, aby je měl zpátky. Doufám, že se k této věci vyřeší louskač ořechů, pač jinak ripperoni pepperoni. 

 

11.3.2021 00:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

39
11.3.2021 07:54

Nevidím problém okradení o 5 milionů. Prostě si měl špatný den. Uvedl jsi, že neporušili žádná pravidla, tak se tato stížnost maximálně může pojat jako příklad proč by měl být stanoven limit pro okradení.

Ale tedy moc mi nesedí ta část, kde uvádíš jejich zajímavé RP. Pokud přeci jen chceš natolik své věci zpět a něco ti nesedělo, určitě tu nebude problém prohlédnutí logů z celé akce.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~115

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024