Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

dej mi ban na 5h nebo dej ten samej ban i jemu


HejT

Hráč

2
10.3.2021 11:26, naposledy upraveno 10.3.2021 12:05 uživatelem HejT

hráč letěl na motorce stejně jak na nejmenovaném serveru na sampu a prorval to plotem a pak do mého auta stál tak 15s na mém autě napsal ooc(...) a šel si pro motorku to že jsem mu napsal že je to hlu*áček (hůř samozřejmě :D)  ooc nebo co jsem mu to vlastně napsal... tak to se omlouvám ale neměl by hrát takto rp hru to že jsem ho omylem zajel taky přiznávám :D a myslím si že za tento akt by jsme měli mít ban oba. 

10.3.2021 11:32

Pokud někdo neRPí Injuries, máš ho nahlásit do reportu (F2) a ne porušení pravidel oplácet jiným porušením pravidel. To je pak jasné, že pokud hráče nenahlásíš a taky porušíš pravidla a on tebe nahlásí a dodá důkazy, tak dostaneš ban ty.

Dokonce to máme vyloženě napsáno v pravidlech:

8. Hráč proti kterému je pácháno porušení pravidel má povinnost tuto situaci neprodleně nahlásit v reportu (F2) a nesmí porušení pravidel žádným způsobem oplácet (především nesmí také porušit pravidla, jinak bude také potrestán).

Když dodatečně dodáš důkazy jeho porušení pravidel, může být také potrestán. Pokud si přeješ zkrácení nebo zrušení tvého banu, pak by se hodilo přepsat svoji žádost trochu lépe, aby jsi administrátora, který ti ban udělil (Sandlerino) přesvědčil, že jsi se polepšil.

sandlerino

Hráč

39
10.3.2021 11:39

Ahoj,

Opomenu tvé vulgarity v topicu a nepodložené přirovnání chování hráče proti tobě a dávám ti přesněji 24 hodin na to, aby jsi se pokusil tento topic překopat a poupravit ho tak, že mi dáš pádný důvod ti tento trest aspoň zkrátit. Tvé chování po přijmutí reportu na tebe bylo zcela nepřípustné a nemohlo být tolerováno. Proto jsi dostal 72 hodin ban. Ale pokud ukážeš, že jsi se polepšil, můžeme se bavit o zkrácení. 

Sandlerino

HejT

Hráč

2
10.3.2021 11:52, naposledy upraveno 10.3.2021 12:07 uživatelem HejT

ten ban beru ale né tak na dlouho páč 72h je trochu přeplesk :D nenatáčím si to jediný kdo tam u toho byl tak byl yoann ignis :D

sandlerino

Hráč

39
10.3.2021 12:56

Musíš pochopit, že toto je nedostatečná žádost i na zkrácení trestu, prosím přečti si ještě jednou moji předešlou zprávu a znovu zvaž situaci.

HejT

Hráč

2
10.3.2021 13:42

nechápu co jako pořád chceš :D prostě jsem mu napsal co si o něm myslím ooc a přejel jsem ho :D thats all a za to ban na 72h? za 2slova a blbé přejetí autem? ban beru ale ne na tak dlouho... předpokládám že ten hráč dále v klidu hraje i když je napsáno v 8. na konci jinak bude také potrestán a já potrestán jsem myslím si že nepřiměřeně ale jsem a on? on je na tom jak? jediný kdo u toho byl byl Yoann Ignis od toho si ale údajně nechtěl nějeké informace a vyjádření :D + k té urážce bylo to na to jak řídí a jak se jako hráč chová a né přímo na jeho celou osobnost žádný výhružky, navážení se do rodiny nic :D tak tedy nechápu v čem je pořád problém.

sandlerino

Hráč

39
10.3.2021 14:02

Tak jo, unban zamítám z důvodu neposkytnutí pádného důvodu pro body:

- Zkrácení trestu

- Smazání trestu

- Potrestání druhé strany


Powered by LeoSight IFS
LT~62