Ahoj @Crazy,
Na tebe jsem čekal neskutečnou dobu, abych se ti mohl vyjádřit k tvé žádosti o odbanování.
Začneme pěkně od začátku. Na začátku serveru si oxidoval dlouhou dobu, za což si schytal hodně trestů, které tě doprovázejí až doposud. Já osobně jsem proti tvému působení na serveru, z téhož důvodu, že si vůbec neuvědomuješ, co provádíš. Na jednu stranu si byl přínosný ještě před spuštěním serveru tím, že si přidal ruku k dílu a zaslal několik krásných modelů, za což si byl pochválen. My zde ale řešíme tu horší část a to, jak vystupuješ. Hodně lidí s tebou má problém, hodně lidí ho bude mít furt, protože si malá záškvara, jejíž účelem je vyprovokovat celou situaci.
K poslednímu tvému odbanování bylo napsáno, cituji: ,,Dávám ti tedy další a poslední možnost, jako každému''. Bohužel si se neponaučil a nadále si znepříjemňoval lidem jejich RP. Bohužel vše vyústilo při vašem nápadu vyprovokovat @Awoo s Midnight Cats. Doteď nechápu, jak vás může napadnout taková blbost a provokovat s tím celé dny Killera, který z toho byl na prášky.
Je mi zcela jasné, že teď dostanu kritiku ze strany tvých kamarádů, což mi je celkem jedno.
Jestliže se mám vyjádřit k včerejšku, tak musím zmínit, jak jste si doslova včera utahovali z vašeho zabanování na SKIMu na discordu. Přišlo mi to až primitivní, jak si vůbec tohle můžete dovolit vůči administrátorům, kteří pro vás dělají vše možné, abyste si zrovna vy mohli zahrát. Najednou se tady za všechno chceš omlouvat ? Zamysli se nad sebou kluku.
Srdečně tedy doufám, že @neznamy#598 si furt stojí za svým příspěvkem, jež zveřejnil 25.11.2020 pod tvojí žádost o unban.
S přáním hezkého a produktivního dne
Michael
EDIT: @Frujty... Nebudu se k tvé odpovědi vyjadřovat dodatečně, protože nechci zbytečně spamovat toto vlákno. V rychlovce ti vzkážu, že ty a ti tvojí kamarádičci jsou ti, kteří jiným kazí požitek z RP. Frujty - NON RP
Ahoj [user:544],
Na tebe jsem čekal neskutečnou dobu, abych se ti mohl vyjádřit k tvé žádosti o odbanování.
Začneme pěkně od začátku. Na začátku serveru si oxidoval dlouhou dobu, za což si schytal hodně trestů, které tě doprovázejí až doposud. Já osobně jsem proti tvému působení na serveru, z téhož důvodu, že si vůbec neuvědomuješ, co provádíš. Na jednu stranu si byl přínosný ještě před spuštěním serveru tím, že si přidal ruku k dílu a zaslal několik krásných modelů, za což si byl pochválen. My zde ale řešíme tu horší část a to, jak vystupuješ. Hodně lidí s tebou má problém, hodně lidí ho bude mít furt, protože si malá záškvara, jejíž účelem je vyprovokovat celou situaci.
K poslednímu tvému odbanování bylo napsáno, cituji: ,,Dávám ti tedy další a poslední možnost, jako každému''. Bohužel si se neponaučil a nadále si znepříjemňoval lidem jejich RP. Bohužel vše vyústilo při vašem nápadu vyprovokovat [user:19] s Midnight Cats. Doteď nechápu, jak vás může napadnout taková blbost a provokovat s tím celé dny Killera, který z toho byl na prášky.
Je mi zcela jasné, že teď dostanu kritiku ze strany tvých kamarádů, což mi je celkem jedno.
Jestliže se mám vyjádřit k včerejšku, tak musím zmínit, jak jste si doslova včera utahovali z vašeho zabanování na SKIMu na discordu. Přišlo mi to až primitivní, jak si vůbec tohle můžete dovolit vůči administrátorům, kteří pro vás dělají vše možné, abyste si zrovna vy mohli zahrát. Najednou se tady za všechno chceš omlouvat ? Zamysli se nad sebou kluku.
Srdečně tedy doufám, že [user:598] si furt stojí za svým příspěvkem, jež zveřejnil 25.11.2020 pod tvojí žádost o unban.
S přáním hezkého a produktivního dne
Michael
EDIT: [user:729]... Nebudu se k tvé odpovědi vyjadřovat dodatečně, protože nechci zbytečně spamovat toto vlákno. V rychlovce ti vzkážu, že ty a ti tvojí kamarádičci jsou ti, kteří jiným kazí požitek z RP. Frujty - NON RP