Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

10.3.2021 13:39, naposledy upraveno 11.3.2021 10:06 uživatelem Crazy

Dobré odpoledne,

včera mě a dalších 8mi lidem byl udělen permanentní ban. 7mi lidem byl odebrán

Bylo nám sděleno, že po hodině dostaneme unban, jelikož se Falleagle dozvěděl to co chtěl.
Po hodině jsem se dozvěděl že se já a @neznamy#2297 dostaneme nějaký speciální úkol, já za to že jsem nechtěl říct snitche a zedo za to, že založil frakci MD - napodobenina Midnights Cats, se vším možným(hodnosti, odznaky,sexy šátky). Potom nám falleagle napsal ať si hodíme žádost o unban a @Awoo se nám sem nějak vyjádří.

Jak již psal zedo, nebylo v plánu na každého řvát haf haf haf. Akce se prostě zvrhla.

Tímto bych se chtěl omluvit všem kočkám a koťátkům (a ostatním členům MC) za mé nevhodné chování vůči ostatním členům MC a za případné pošpinění dobrého jméno MC a zároveň bych tímto chtěl  požádat o udělení unbanu.

Děkuji za přečtení a reakce, Crazy.

Michael

Hráč

19
10.3.2021 16:41, naposledy upraveno 10.3.2021 17:18 uživatelem Michael

Ahoj @Crazy,

Na tebe jsem čekal neskutečnou dobu, abych se ti mohl vyjádřit k tvé žádosti o odbanování.

Začneme pěkně od začátku. Na začátku serveru si oxidoval dlouhou dobu, za což si schytal hodně trestů, které tě doprovázejí až doposud. Já osobně jsem proti tvému působení na serveru, z téhož důvodu, že si vůbec neuvědomuješ, co provádíš. Na jednu stranu si byl přínosný ještě před spuštěním serveru tím, že si přidal ruku k dílu a zaslal několik krásných modelů, za což si byl pochválen. My zde ale řešíme tu horší část a to, jak vystupuješ. Hodně lidí s tebou má problém, hodně lidí ho bude mít furt, protože si malá záškvara, jejíž účelem je vyprovokovat celou situaci. 

K poslednímu tvému odbanování bylo napsáno, cituji: ,,Dávám ti tedy další a poslední možnost, jako každému''. Bohužel si se neponaučil a nadále si znepříjemňoval lidem jejich RP. Bohužel vše vyústilo při vašem nápadu vyprovokovat @Awoo s Midnight Cats. Doteď nechápu, jak vás může napadnout taková blbost a provokovat s tím celé dny Killera, který z toho byl na prášky. 

Je mi zcela jasné, že teď dostanu kritiku ze strany tvých kamarádů, což mi je celkem jedno.

Jestliže se mám vyjádřit k včerejšku, tak musím zmínit, jak jste si doslova včera utahovali z vašeho zabanování na SKIMu na discordu. Přišlo mi to až primitivní, jak si vůbec tohle můžete dovolit vůči administrátorům, kteří pro vás dělají vše možné, abyste si zrovna vy mohli zahrát. Najednou se tady za všechno chceš omlouvat ? Zamysli se nad sebou kluku.

Srdečně tedy doufám, že @neznamy#598 si furt stojí za svým příspěvkem, jež zveřejnil 25.11.2020 pod tvojí žádost o unban.

S přáním hezkého a produktivního dne

Michael

EDIT: @Frujty... Nebudu se k tvé odpovědi vyjadřovat dodatečně, protože nechci zbytečně spamovat toto vlákno. V rychlovce ti vzkážu, že ty a ti tvojí kamarádičci jsou ti, kteří jiným kazí požitek z RP. Frujty - NON RP

10.3.2021 17:02, naposledy upraveno 11.3.2021 10:06 uživatelem Frujty

Ahoj @Michael

asi se zde rozepíšu, tudíž začnu hned od začátku.

To co máte vy s Crazym mezi sebou je mně šum a fuk, jestli se ti nelíbí je to čistě váš problém, já se vyjádřím pouze k tématu které se týká i mé osoby.

Crazy do toho šel se všema ostatníma zabanovanýma kvůli jednoduchému důvodu jenž byl náš společný názor.

Nemyslím si že je čistá shoda náhod že se sešlo hned několiv hráčů kteří tu již nějakou dobu působí se stejným názorem na Midnight cats a samotného Vlkovoda.

Teď přímo ktomu co jsi ty napsal.
Začnu rovnou tvou frází: ,, nadále si znepříjemňoval lidem jejich RP" - Jestli bereš znepříjemňování RP jen to že jsme si udělali frakci která byla na stejný způsob jako Midnight Cats, pokud si správně pamatuji tak došlo k jedné interakci mezi námi a Vlkovovodem. Nebo taktéž bereš že jsme se účastnili v akci proti Antaresu, dobrá názor ti neberu ale pro mne samontého to je poměrně dost směšné.
Vyprovokovat samotného Vlkovoda a Cats, nemám nejmenší tušení jak si na todle přišel zrovna ty který stím nemá ani ťuk společného.
Nevím co přesně myslíš tím ,,a provokovat s tím celé dny Killera" klasicky toho víš více než my, pokud se sám nepletu tak Killera nejvíce vyprovokovalo několik reakcí na discordu, pokud to tak není tak se ktomu prosím Killere vyjádři. @neznamy#1756

,,doslova včera utahovali z vašeho zabanování na SKIMu na discordu" Tak mi prosimtě řekni co jsi čekal? že to tam budeme oplakávat a svolávat všem jak jsme neviňátka? Ten ban se vtu dobu již řešil s Falleaglem a ostatními. Hold já a ostatní zabanovaní nejsme jako někteří nebo Pepa aby jsme začli plácat ručičkama okolo sebe. :)
Pravděpodobně by jsme si to nedovolili kdyby se to právě již neřešilo v PMkách.

Srdečně tedy doufám že rozhodnutí necháš na a-teamu a nebudeš do toho mluvit ty.

Na konec ti Pročko řeknu asi jen jediné, nemluv do věcí o kterých nic nevíš jen s důvodem aby si byl vidět.

With love, Frujt.

EDIT: No nic @Michael, abych to zde také nespamoval, škoda že Davies ani Toman nebyli zainteresovaní do Skupiny Dogs/Cats ani do toho antaresu moc ne. :)
EDIT 2: Právě si opět dokázal jak o tom nic nevíš a snažíš se být chytrákem. ;)

Lofanek

Hráč

33
10.3.2021 17:25, naposledy upraveno 10.3.2021 17:39 uživatelem Lofanek

Zdravíčko vážení,

keďže som značne zapletený do tejto nepríjemnej situácie, tak sa jednoducho musím vyjadriť. (preto prosím 5headov, ktorí vedia maximálne dávať reakcie na príspevky aby sa pred nahlásením tohto príspevku zamysleli nad svojím nudným životom).

@Michael

Kamaráde, mám ťa rád ale musím sa vyjadriť k tvojej odpovedi. Dovolím si povedať, že o tejto situácií fakt nič nevieš, jednoducho nepoznáš okolnosti všetkého toho, čo sa tu deje.

Frakcia Midnight Dogs mala byť napodobnenina frakcie Midnight Cats. Ako sorry, ale mňaukajúca kapitánka PSA a vojačka je fakt hrot hrotov hodný na zasmiatie sa. Crazy je jeden z tých ľudí, ktorí sa len zviezli na vlne našeho stupidného nápadu a dostali permaban zcela zbytočne. Takto môžem menovať ďalej.. Zedo nedostal unban, pritom spravil najmenej z nás, úprimne mi ho je ľúto, že musí teraz riešiť s prepáčením sračky za nás. 

...provokovat s tím celé dny Killera, který z toho byl na prášky. 

Ako sorry, ale pokiaľ je dospelý chlap na prášky zo 17 ročnej hry, ktorú tvorí priemerovo 14-15 ročná komunita, tak to je fakt smutné.

Pevne verím, že Falleagle dodrží slovo a udelí unban zedovi a Crazymu.

-Lofi Out

ToxicCZ

Hráč

12
10.3.2021 17:29, naposledy upraveno 10.3.2021 17:31 uživatelem ToxicCZ

Dobrý den, co to má společného to : Frujty - NON RP společného s tím unbanem pro crazyho, hlavně ten název Frujty - non RP když tam ani nebyl tak WTF?!

Následně nevím kdo sám dělal Pročko cukl ale ok.

Ty se tu zcela zbytečně vyjadřuješ to tvé se dá pomalu brát jako zbytečné pingování a spamování protože zde vytahuješ totalně jiné věci, za tento klip jsem byl potrestán tak nevím co to vytahuješ a bylo to celkem dost dávno.

Zdenek

Hráč

21
10.3.2021 18:02, naposledy upraveno 10.3.2021 18:05 uživatelem Zdenek

Dobrý den dobří lidé,

myslím si, že je hodno se k tomu z mé strany taktéž vyjádřit, jelikož sem v této kauze ( no spíše by se hodilo zdrobněleji kauzičce ) taktéž zainteresován. Mou odpověď si dovolím rozdělit do takových bodů.

1. Žádost o UB z pozice Crazyho je jednoznačně na místě. Jak zmínil Fjutor, tak vážně nikoho nezajímá, co mezi sebou máte a všem je to u zadnice. Není jeden jediný důvod, proč by neměl být ihned odbanován. A proč ? To samé jako u Zeda, jelikož šli jsme do toho všichni spolu a dobrovolně ( Dovolím si toho označit tučně, jelikož chci aby to bylo všem už konečně jasné, nikdo do toho nebyl nucen a byla to každého svobodná volba ) a my všichni krom zmíněného Zeda a Crazyho byli odbanováni, tak nevím proč by měli být něco extra. Ani Crazy nebo Zedo nebyli angažování víc nebo míň, dovolím si říci, že jsme angažováni stejně. Proto z mého osobního pohledu by měli oba dostat hned UB, ale toto není na mě, ale na AT. Svým způsobem. já ty kluky fakt lituju, že to takhle zbytečně odnesli.
  2. Reakce Pročka a to ať mi každý promine je totální FacePalm sám o sobě. Člověk co s tím má nejméně společného, vůbec o tom nic neví a potřeboval se opět chytře vyjádřit, tak se mu to momentálně stalo osudným. Pasáž, že Killer je na prášky, k tomu se nebudu nijak vyjadřovat, jelikož plně souhlasím s prohlášením Lofana. Tvůj skvělý edit, který s tímto nemá absolutně vůbec nic společného je k jak-si k výsměchu a možná by se to dalo považovat jako argumentační faul, jelikož lidi co tom nic neví, tak by tím mohli být ovlivněni. Také si dovolím jasně napsat, že Toxic a Nyxoy s tím nemají absolutně nic společného. To video je totálně zcestné 
  3. Reakce Fjutora a Lofana je na místě. Sem rád, že se k tomu také vyjádřili, jelikož v tom také byli zainteresováni. Pokud se vyjádří tito dva, tak bych to bral rozhodně více k srdci než od člověka, co s tím nemá absolutně nic společného a ví více informací než my všichni co jsme se v tom pohybovali
  4. Ale jo, krásně to ten Toxic napsal, to se musí nechat. Jednoduché a výstižné.

Budu moc rád, pokud už dnes oba dostanou UB a tento rozruch kolem toho bude moci opět upadnout. Je to zbytečně nafouklé právě kvůli těmto lidem, kteří do toho nevidí a zbytečně si vymýšlí a musí to za každou cenu co více nadzvednout. 

Na závěr pro všechny, místo Vašich skvělých reakcí by příště chtělo, aby jste k tomu pár slov také napsali! Ale jo, máte pravdu, je lepší se jen tupě vyjádřit negativní reakcí a sjíždět dál, než něco smysluplného napsat.

Mějte hezký večer a AHOJ!