Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

IC Nábory sboru PSA


Zdenek

Hráč

21
10.3.2021 14:47, naposledy upraveno 19.3.2021 16:05 uživatelem Zdenek

Dobré odpoledne milý hráči a členi AT, 

Hned na úvod se přiznám, že netuším kam mam dát tento topic, proto sem se rozhodl to tedy dát do návrhů. Jak jste si mohli povšimnout tak každým dnem přibývá více a více žádostí do přijetí k PSA. Je to samozřejmě pěkné, že chtějí být v týmu, ale já to zde sepisuji proto, protože už mě nebaví číst hodinu co hodinu když rozkliknu fórum, tak na mě vyběhne IC nábor do řad PSA v nejnovějších tématech. Popravdě neznám důvod, proč se zavedl tento nový způsob. 

Proto tedy můj návrh spočívá v tom, aby se nábory pro PSA vrátili ke staru. To tedy znamená, že založit topic v jejich ,, kanále ,, , aby tím nebyli omezováni i jiní hráči, jelikož sem se setkal s názorem, že už to taky pár lidem vadí.

Děkuji Vám a přeji příjemný zbytek dne.

 

(Zde si jen dovolím dodat screen, kolik bylo žádostí za jeden jediný den a samozřejmě v předchozích dnech tomu nebylo jinak.)

 

edit 1: Jedním slovem, děkujeme

10.3.2021 14:50
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

OurMatthew

Hráč

26
10.3.2021 14:54

K zavedení tohoto způsobu náboru máme několik důvodů. Pro PSA je to mnohem lepší, než to co bylo. Lépe se přizpůsobuje a organizuje. Tohle je problém forka no. Třeba by šlo nějak nastavit, aby to neházalo takovéto věci i na subfora ¯\_(ツ)_/¯

               

Zdenek

Hráč

21
10.3.2021 14:59

Já tomu plně rozumím, že k tomu máte tisíce důvodu, proč by to mělo být, ale dle mého to nemůže být na úkor ostatních uživatelů fóra. Jak zde zmiňoval Matěj, je zde spousta článků, který by měli býti třeba v topu nových tématech a jiní uživatelé by si je rádi přečetli, ale během chvíle je to zaspamované tímto. Pokud by na toto přistoupila jak HZSka tak ZZSka, tak zde brzo máme jen informační kanál náborů, kdo si kam dal přihlášku a nic krom tohoto tématu neuvidíme. 

10.3.2021 15:17, naposledy upraveno 10.3.2021 15:19 uživatelem Rataj

Taky se mi to úplně nelíbí (byť jsem to schválil). Uvědomění, že to nebyl úplně dobrý nápad ke mě přišlo až po několika zaslaných přihláškách a zaznamenávám stejný problém, který vadí i tobě. Jinak se samotným dělením PSA a ZZS sekce na další subfóra jsem spokojen, je v tom větší přehled. Jenom z těch přihlášek bude asi brzy fórum dosti zaspamované.

Otázkou je, jaká je alternativa a jak to lze vyřešit? Zda bude vedení PSA ochotné vrátit se k původnímu systému, či zda bych měl náborové subfórum prostě jen vyloučit ze seznamu nejnovějších příspěvků fóra. Možná nejideálnějším řešením by byl nějaký samostatný náborový systém (ať už přes Google formuláře nebo zcela vlastní).

Nabízí se tu možnost vytvoření nějakého speciálního systému pro nábory (mám dojem, že JazeX měl původně něco takového v plánu v rámci IC internetu). Jaké požadavky by na takový systém mělo vedení PSA a případně ZZS, HZS a jiných frakcí, které by jej chtěli využívat? Když mi to dokážete nějak zkompletovat, mohu navrhnout (a třeba i realizovat) řešení, které bude ideální pro všechny strany.

10.3.2021 15:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

45
11.3.2021 15:20

Připojím se ke konverzaci k tomuto nešvaru. 

Je potřeba dalšího komentáře? Všech pět nejnovějších témat se týká náboru do PSA. Všech pět. Opravdu nechápu, že se hned po prvním dni nepřešlo zpátky pod předchozí systém, kde namísto čtyř témat bylo jen jedno. 

Možná, že mám i řešení - nezobrazovat věci ze sekce "Nábory do PSA" v nejnovějších tématech. Nebo ještě lépe - možnost ignorovat vybraná vlákna. 

Sensei

Hráč

27
31.3.2021 17:22

Ten nábor cez IC stránku mi znie fajn, no bolo by možné proste indi vindi pre hráča v nastaveniach proste vypnuť, z ktorých sekcií na fóre chce a nechce dostávať upozornenia v tej tabuľke "najnovější témata"?

Scor

Hráč

63
2.6.2021 09:28

Nabory fungují momentálně přes google forms, zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~111