Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Centrum dotazů & FAQ


10.3.2021 17:29, naposledy upraveno 17.10.2021 19:34 uživatelem SedliX

Zdravotnická záchranná služba San Andreas

Výjezdová základna Montgomery


Centrum dotazů

Zajímáte se o naší činnost, ale nenašli jste odpovědi na Vaše otázky? Odvezli jsme někoho z Vašich blízkých a vy byste se rádi zeptali na další postup? Chybí Vám něco u nás na webu, chcete se dozvědět více  o postupech nebo vybavení, které využíváme? Nebojte se zeptat! Ať už jde o otázky určené personálnímu oddělení, lektorskému sboru, nebo jde o obecné otázky týkající se chodu ZZS, můžete využít dotazový formulář. Aby se tu neopakovaly konkrétní dotazy stále dokola, najdete zde také často kladené otázky a odpovědi na ně (FAQ) - tato sekce se postupně doplňuje.

Pokud byste jen hledali sekci personálního oddělení, klikněte pro přesměrování sem. Sekci našeho lektorského sboru najdete zde a tiskové zprávy zde.

 

Chci podat dotaz!

Nebojte se, nekoušeme. Na Vaše otázky rádi odpovíme, budeme-li znát odpověď. Na dotazy odpovídají naši zaměstnanci, proto buďte trpěliví, chvíli nám to může trvat. Pro snadnější komunikaci Vás žádáme, abyste k dotazu využili tento krátký formulář:

  1. Vaše jméno:
  2. Kontakt na Vás:
  3. Váš dotaz:

Vaše dotazy směřujte do této sekce. ((jako odpověď na toto téma))


FAQ

Rád bych se stal záchranářem, kde najdu bližší informace o přijímání nových zaměstnanců?

Nábor nových zaměstnanců má na starosti naše personální oddělení. V tuto chvíli je nábor dočasně zavřený, prosíme o trpělivost.

 

Potřeboval bych psychotesty, kde k nim najdu informace?

Prozatímně najdete informace k psychologickým vyšetřením zde. První část testu je online, stačí vyplnit formulář, který najdete na uvedeném odkazu. Po odeslání formuláře jej psycholog vyhodnotí a pozve Vás, s největší pravděpodobností telefonicky, na druhou část vyšetření. Ta je ústní a probíhá v Ambulanci klinické psychologie v Dillimore.

19.4.2021 15:33

Vaše jméno: Mudr. Oldrich Wimmer

Kontakt na Vás: 696148 

Váš dotaz:

Dobrý den,

Povšiml jsem si, že pán Alex Strasz již dlouhou dobu nebyl ve městě. Jak to bude s náborem na psychology? Nábor je trvale pozastaven? 

S pozdravem Wimmer.

21.4.2021 00:34

Dobrý den pane doktore ((@Kolpanek)),

děkujeme za Váš dotaz. Situaci, na kterou se ptáte, aktuálně diskutujeme. Snad se nám ji podaří co nejdříve vyřešit. Jakmile bude činnost psychologické ambulance v Dillimore opět v plném proudu, určitě můžete očekávat zveřejnění informací u nás na webových stránkách. V tuto chvíli Vám nemůžu poskytnout bližší informace.

s pozdravem,

Tomáš Beneš.

Mynyus

Hráč

15
22.10.2022 12:58
  1. Vaše jméno: Dimitri Losevsky
  2. Kontakt na Vás:576292
  3. Váš dotaz: Dobrý den podal jsem žádost o psychotesty a zatím mě nikdo nekontaktoval pochopil jsem to dobře že mě kontaktuje psycholog ? Potřebuji ty psychotesty do Neděle Díky za odpověď.
8.11.2022 20:58

Dobrý den pane Losevsky ((@Mynyus)),

Předem vám děkuji za váš dotaz a trpělivost na Naší odpověď. 

V aktuální době je aktivní pouze jeden psycholog, zbylí tři jsou nyní z osobních důvodu nedostupní, proto vás prosíme o strpení, psycholog vás kontaktuje na vás post či telefonicky.

S pozdravem,

Ph.D Lucien Rogers, vedoucí psycholog.

2.5.2023 20:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~57

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo