Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lee Ratashi, Tomas Dub, Tomas Dvere - Troll RP.

11.3.2021 03:01, naposledy upraveno 11.3.2021 03:29 uživatelem Zchovankyo

Zdravíčko vespolek, 

dnes, zhruba okolo dvou hodin ráno a třiceti minut jsme se společně s Metyuem rozhodli hodit menší RP na benzíně. Po příjezdu na benzínu nás zaskočili tito tři individua, kteří před svými vozidly náhodně házeli příkazy na tanec. Nebrali jsme to v úvahu, jelikož nás s tím nijak neobtěžovali. Po našem RP na benzíně, kdy jsme byli již skoro u konce chlápci přišli dovnitř. (Od té doby začíná mé video). 

Od vstupu do benzíny začali tito hráči běhat v dřepu po benzíně s dildem a baseballkou v ruce. Po menší IC neshodě s dotyčnými a jejich několikanásobném porušení pravidel jeden z nich vytáhl nejdříve baseballku, poté Glock. Nejen, že tu baseballku neRPil, ale pravděpodobně nás chtěl zastřelit zcela bez důvodu. Hráči se to nepodařilo a skončil rozstřílený na zemi. 

Přikládám video.

https://www.youtube.com/watch?v=5D_rC49cEp8

//EDIT: Hráč Tomas Dvere se následně začal vztekat a urážet do Local OOC.

Se srdečným pozdravem, 
laskavý Mareček páreček.

11.3.2021 03:50, odstraněno 11.3.2021 03:57 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Ressetth

Hráč

14
11.3.2021 04:05

Ahoj, 

Abych se taky vyjádřil, z poloviny jsem byl součástí této akcičky, jakožto záchranář. Už od začátku šlo vidět že výše nahlášení hráči nebrali toto RP vážně a spíše jej trollili.. 

11.3.2021 04:29
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Cheng

Hráč

2
11.3.2021 04:50, naposledy upraveno 11.3.2021 04:58 uživatelem Cheng

Ahoj byl jsem u toho jako učatník , tak bych se rad k tomu trochu vyjádřil .Já jsem si totiš  myslel že slečna  vyhazuje mne , ne  že přímo erpí pana za pultem ale to mne došlo později , ale tak jsem v Erp  pokračoval  stím  že mne  slečna začala tykat což byla pravda ,  a tak  jako má  postava si to nenechala líbit , ale nemel jsem umysl se tam rvát a proto jsem jen držel ruce , a pak ho pustil , jen  když vám někdo  řekne čuráku tak jsem jen reagoval v RP  " jestli paní tyka každému , ptal jsem se na otazku jestli to říka každému a td,,, na videu to jde vidět , tak popisovat to asi nemusím  ... ale jak ríkám to byla IC věc ... . Nikoho jsem neurazil v OOC , sám jsem v base, když tam nikdo nebyl , řekl  Tomasovi Dvere aby nenedával do OOC  ze to není milé a on ze je to jen hra , řikám není zde jsou jiste pravidla a je to RP a je v tom rozdil 

A jestě doplním ja se vratil  protoze jsem myslel že me slečna vyhazuje ....  jak jsem psal výše , ne ze bych mel pocit nekoho trollit 

Dekuji za přečtení a pokud jsem nikde udělal chybu tak se omlouvám 

s Pozdravem Cheng 

sandlerino

Hráč

42
11.3.2021 10:04

Na videu nevidím nic tak špatně, že by se to mělo trestat. Nepřizpůsobivé občany můžete vidět na každém rohu každého města.

Velký problém vidím v dohře celé RP akce, kdy po dohodě s dalším členem AT trest udělený bude.

Stížnost vyřešena, zamykám.